Het laatste nieuws | Actueel

16 aug 2017

Toegangsprijs KNVB bekerwedstrijd VVOG - Gemert

De entreeprijs voor deze wedstrijd is € 5,-. Op vertoon van ledenpas van 2016/2017 gratis toegang. 

16 aug 2017

Toegangsprijzen

Voor komend seizoen gelden de volgende tarieven bij wedstijden van VVOG 1.

15 aug 2017

jeugdleider ....?

Zelf de touwtjes in handen hebben en er samen met een andere vader of moeder een geweldig seizoen van maken. De meest dankbare taak binnen de vereniging. Iets voor jou? Wij denken van wel.

15 aug 2017

Zaterdag 19 augustus sleutels en materialen halen

Leiders en trainers worden vriendelijk verzocht aanstaande zaterdag de sleutels en spullen bij het wedstrijdsecretariaat af te halen. 

14 aug 2017

Kennismaken met Desmond Sturing

25 jaar geleden werd er wat afgelachen in huize Sturing te Eerbeek als de comedy-TV serie “The Desmond’s” op de buis verscheen. Het bracht veel plezier in het sportieve leven van Edward en zijn zwangere vrouw.  9 maanden waren ze er al over aan het bakkeleien en ineens hadden ze het. Een prachtig idee. Een idee dat letterlijk werd geboren..!

 

12 aug 2017

Stralende gezichten bij de Zuiderzeecup Kidsmiddag

Veel blije kinderen bij het kinderspektakel van de Zuiderzeecup activiteiten. Hoe kan het ook anders met een prachtig decor en een stralende zon.

10 aug 2017

Save the date / 4 september seizoensopening

Op 4 september is de seizoensopening met een feestelijke avond bedoeld voor sponsoren.

10 aug 2017

Trainingsschema 2017-2018

Het trainingsschema voor dit seizoen is bekend.

09 aug 2017

Kennismaken met Joshua Tijdens

Voorlopig kunt u hem alleen maar herkennen aan zijn omgekeerd honkbalpetje. Maar wat zou hij graag zijn voetbalcapaciteiten tonen. Een knieblessure opgelopen bij een van de eerste trainingen na de jubileum-wedstrijd tegen PEC Zwolle weerhoudt hem er voorlopig van zijn opwachting te maken tussen de grote jongens. 

06 aug 2017

Hulp gezocht bij de Zuiderzeecup Kidsmiddag

De eerste die zich aanmelden maken kans op een gratis toegangskaart voor de wedstrijd van PEC Zwolle - Roda JC zondag 13 augustus 2017.

04 aug 2017

Kennismaken met Frank Hol

Een seizoen popelen op de bank, maar niet aan spelen toekomen; dat moet een martelgang zijn. Het overkwam onze kampioen popelen en nieuwe spits van VVOG Frank Hol bij zijn vorige club DOVO. Hij begon daar vorig seizoen met een blessure en dat kostte hem de kans om zich in een winnend elftal te spelen. 

03 aug 2017

3e divisie clubs onder protest akkoord met indeling

“De dertien zaterdagclubs uit de Derde Divisie zaterdag van het seizoen 2017-2018 hebben de gesprekken met de KNVB over de voorwaarden rond de competitie-indeling afgerond.

31 jul 2017

Kennismaken met Hans van Arum

Graag stellen wij de nieuwe trainer van VVOG 1 aan u voor. Hans van Arum. Hij speelde 13 jaar betaald voetbal bij Vitesse, Willem II en RKC. Trainde SDVB, Lunteren, RKHVV, Sparta Nijkerk, de Beloften van Vitesse, AGOVV en de Houston Dutch Lions. Won in 2008 de Rinus Michels Award voor beste trainer in het Nederlands amateurvoetbal. Voorwaar een aardige warming-up voor een succesvolle carrière op de Strokel.

31 jul 2017

Gratis kennismaken met Voetbalschool Dolfijn

Voetbalschool Dolfijn organiseert twee geweldige activiteiten om de jeugd van Harderwijk en omstreken kennis te laten maken met de unieke voetbalschool.

30 jul 2017

Meiden VVOG actief op EK vrouwenvoetbal

Tijdens de wedstrijd IJsland - Zwitserland in Doetinchem mochten enkele meiden van VVOG mee het veld op voor de wedstrijd.

28 jul 2017

VVOG jeugd introduceert de nieuwe digitale wedstrijdapp van de KNVB

De introductie van de nieuwe wedstrijdapp en veel belangrijke informatie over veranderingen voor seizoen 2017 - 2018 op dinsdag 12 september om 19.30 uur. Bekijk alvast de instructievideo's.

26 jul 2017

Voetbalspektakel op 11 augustus bij de Zuiderzeecup Kidsmiddag

We laten de kinderen uit Harderwijk kennismaken met Voetbalschool Dolfijn. De allerbeste en leukste voetbaloplelding van de omgeving waar de kinderen hun voetbaldiploma A en B halen. Plezier, vetrouwen en goede begeleiding staan voorop. Onze trainers hebben alles in huis om er iedere week een feestje van te maken.  Tja.... we zijn niet voor niets de grootste. 

 

15 jul 2017

En de winnaar van het gesigneerde shirt van Bram van Polen is...

 VVOG - PEC Zwolle leverde geen winnaar op maar de Voorspel & Win actie van de ZAVO wel. Het gesigneerde shirt van Bram van Polen is gewonnen door Peter Krop.

14 jul 2017

Sportcafe Ome Co bordsponsor bij VVOG

De sponsorcommissie van VVOG is blij, dat zij een van de oudste Harderwijkse cafe's als Bordsponsor mag begroeten.

14 jul 2017

Univé Dichtbij stapt over van Bord- naar Bronssponsorschap

De sponsorcommissie van VVOG is ontzettend blij, dat Univé Dichtbij de stap heeft gemaakt van Bordsponsor naar die van Bronssponsor voor de komende drie jaar bij VVOG.

Univé Dichtbij, heeft voor deze vorm van sponsoring gekozen, om deel te nemen aan de Businessclubavonden die bij VVOG worden gehouden.

Het bezoeken daarvan ziet Univé Dichtbij als belangrijk om ook op deze wijze  binnen het Harderwijkse Bedrijfs- en verenigingsleven contacten te kunnen leggen. 

08 jul 2017

Win een gesigneerd shirt van Bram van Polen

De ZAVO organiseert voor de oefenwedstrijd van VVOG tegen PEC Zwolle een voorspel en win actie waarbij een gesigneerd shirt van PEC Zwolle gewonnen kan worden.

06 jul 2017

VVOG vanaf nu ook te vinden op Instagram!

Sinds vandaag is VVOG ook aanwezig op Instagram. Op Instagram geven wij een overzicht van alles rondom VVOG.

05 jul 2017

Indeling 3e divisie definitief

De concept-competitieindeling van de 3e Divisie zaterdag zoals reeds eerder gepubliceerd is vanaf vandaag definitief. Vanuit de KNVB en de betrokken zaterdag- en zondagclubs is al het mogelijke gedaan om een andere oplossing te vinden. Ondanks de goede wil bij alle partijen bleek dat niet te realiseren.

04 jul 2017

Heerlickheijd van Ermelo nieuwe Zilversponsor

De sponsorcommissie verwelkomt Heerlickheijd van Ermelo als nieuwe Zilversponsor van VVOG.

 

01 jul 2017

Plan van Aanpak Scheidsrechtersbeleid

De laatste tijd is het initiatief ontstaan om de scheidsrechterscommissie een nieuw leven in te blazen en de structuur en het beleid rond het scheidrechterswezen bij VVOG sterk te verbeteren. Want een gezonde voetbalvereniging kan niet zonder goede en voldoende scheidrechters.

30 jun 2017

VVOG 1 alweer van start

Na een korte zomerstop zal de selectie van VVOG onder leiding van de nieuwe trainer Hans van Arum op zaterdag 1 juli alweer beginnen met de voorbereiding op het komende seizoen.

29 jun 2017

Leden gratis toegang bij VVOG - PEC Zwolle

De viering van het 90 jarig bestaan van VVOG zal worden afgesloten met een spektakel die je niet mag missen. PEC Zwolle met o.a. Bram van Polen en de nieuwe trainer John van't Schip komen naar Harderwijk.

27 jun 2017

Oud-lid Aart Schuuring overleden

Met leedwezen delen wij u mee dat op 24 juni oud-lid Aart Schuuring op 84-jarige leeftijd is overleden.

25 jun 2017

De jeugdcommissie bedankt iedereen

De jeugdcommissie blikt nog even terug op afgelopen seizoen en is ondertussen alweer volop in de voorbereiding voor het nieuwe seizoen. 

25 jun 2017

Nieuwe coördinator wedstrijdsecretariaat

Ik stel mij graag aan iedereen voor. Ik ben de nieuwe coördinator voor het wedstrijdsecretariaat.

25 jun 2017

VVOG niet akkoord met indeling 3e Divisie

Het bestuur van VVOG heeft samen met 9 andere verenigingen een brandbrief gestuurd aan de directeur amateurvoetbal bij de KNVB, waarin ze krachtig protesteren tegen de voorlopige indeling van de Derde Divisie zaterdag.

23 jun 2017

Wim Kroes opvolger Martin Doornhof bij VVOG 2

Ondanks eerdere andere berichtgeving hebben VVOG en Martin Doornhof helaas geen overeenstemming kunnen bereiken over het nieuwe seizoen. Een oude bekende van de club wordt zijn opvolger.

23 jun 2017

Contributie 2017-2018

Het nieuwe seizoen staat voor de deur. Wat is er gewijzigd m.b.t. de contributie?

 

19 jun 2017

Informatie avonden voor jeugdselectieteams

In de laatste week van juni vinden er diverse informatieavonden voor de jeugdselectiespelers van VVOG en hun ouders / verzorgers plaats. Lees verder om te zien wanneer deze sessies zijn.

17 jun 2017

Stukje van Jan

De meeste mensen bij VVOG kennen mij wel. Ik ben Jan. Ze noemen mij ook wel Manusje. Ik heb beloofd een keer een stukje te schrijven.

17 jun 2017

Terugblik op het seizoen 2016-2017

Een terugblik op het afgelopen seizoen door onze Hoofd Jeugd Opleidingen Gerrit Hup.

17 jun 2017

Sponsorcommissie sluit seizoen af bij SOS Events

Afgelopen woensdagavond 7 juni 2017 sloot de sponsorcommissie VVOG samen met haar metaalsponsoren het seizoen 2016-2017 af bij SOS Events in Uddel.

17 jun 2017

Algemene ledenvergadering op 20 juni

Op dinsdag 20 juni houden we een Algemene Ledenvergadering. Deze begint om 20.00 uur en zal gehouden worden in ons clubgebouw.

13 jun 2017

Statistieken van VVOG 1 bijgewerkt

Elk seizoen worden de statistieken bijgehouden van het aantal doelpunten en gespeelde wedstrijden van de spelers van VVOG-1. Ook dit keer heeft Harry Huigen het weer top bijgewerkt.

12 jun 2017

Veiligheid rondom wedstrijden VVOG 1

Zowel van clubs als van de KNVB hebben we de complimenten mogen ontvangen voor onze organisatie rondom de wedstrijden. Een compliment voor Antonio Vivas en zijn team.

09 jun 2017

Indeling (niet selectie) jeugdteams

Nadat vorige week de voorlopige indelingen van de jeugdselectieteams bekend zijn gemaakt, volgen hier de voorlopige indelingen van de overige jeugdteams.

08 jun 2017

Inleveren teamkleding & sleutels op 17 juni

De inname van de teamkleding vindt plaats op zaterdagmorgen 17 juni. Lees verder voor de exacte tijden.

05 jun 2017

Voetbalexamen voor Dolfijntjes en Orka's

Afgelopen zaterdag was het dan zover voor alle Dolfijnen en Orka’s in de leeftijden 4/5 en 6/7-jaar. Het voetbalexamen werd afgelegd.

05 jun 2017

IEDEREEN WINT - DE BROEKHUIS CLUBBONUS

De Broekhuis Groep draagt VVOG graag een warm hart toe, daarom ondersteunt de Broekhuis Groep graag VVOG met een clubbonus.

05 jun 2017

Even voorstellen, de coördinator nieuwe jeugdleden

De jeugdcommissie is zeer verheugd met onze nieuwe coördinator, Ingrid Westhuis. Een goede introductie is vaak het halve werk.

05 jun 2017

Vrijwilligerswerk gedaan? Lever nu uw activiteitenkaart in!

Voor de vrijwilligers die gebruik hebben gemaakt van de activiteitenkaart, lever deze in voor 17 juni bij de vrijwilligerscommissie.

03 jun 2017

Beschikbaarheid sportpark deze zomer

Tijdens de zomer is ons sportpark (gedeeltelijk) gesloten. Lees verder wanneer je op ons sportpark terecht kunt deze zomer.

03 jun 2017

Reclame die deuren opent

Het sponsoren van een kleedkamer is vanaf komend 2017 / 2018 een nieuwe vorm van sponsoring die VVOG bedrijven aanbiedt.

Het plaatsen van een uw reclamebord bij de kleedkamers.

Het formaat van het bord is 450 X 300 mm. ( zie  foto's)

02 jun 2017

Hoods & Goods op 3 juni bij O15 toernooi

Op 3 juni tijdens het O15 toernooi op De Strokel is SD Sportswear aanwezig met een stand.

02 jun 2017

Examendag voor Dolfijntjes en Orka's

Zaterdag 3 juni is het zover, de laatste examendag voor de Dolfijntjes en Orka's! Na een jaar trainen laten de Dolfijnen en de Orka’s zien hoe goed ze zijn geworden.

Archief