Daan van der Sloot is Pupil van de week

7 November 2013 / Jeugdcommissie / Jeugd

Zaterdag tijdens VVOG - Harkemase Boys is Daan van der Sloot van onze F1 Pupil van de week.

Daan is geboren op 4 februari in Dubai. Toen hij 4 was is hij daar begonnen met voetballen. In 2009 is hij naar Nederland verhuisd en is hij bij VVOG gaan voetballen. Eerst bij de dolfijntjes, daarna naar de F-league, vorig jaar in de F6 en nu in de F1.

Bij de F1 draagt Daan rug nummer 9 en staat in de spits. Dat vindt hij ook de leukste positie in het veld, lekker aanvallen en doelpunten scoren.

Daan vindt het erg leuk bij VVOG, vooral de wedstrijd spelen op Zaterdag en dan nog andere wedstrijden kijken van het eerste of het team van zijn trainer (Eric) !

Zijn favoriete club is AJAX en Barcelona waar hij als hij groot is graag als prof voetballer zou willen spelen. Zijn idolen in het voetbal zijn Siem de Jong, Messi en Cruijff. Over Cruijff heeft hij laatst nog een spreukbeurt gehouden op school.

Op televisie kijkt hij graag naar Studio Sport en tekenfilms. Hobbies zijn verder bouwen met Lego, computer spelletjes en buiten spelen/voetballen.

Daan is al een paar keer naar een voetbalwedstrijd geweest. De eerste keer was in Dubai waar Ajax tegen Inter Milaan speelde.

Daarna nog een keer samen met zijn vader in de Arena toen Ajax tegen Twente speelde. Dit jaar is Daan nog naar de Open Dag geweest van Ajax waar hij een tenue van Ajax heeft gekregen met zijn naam erop.

Daan, wat denk je wat bij VVOG - Harkemase Boys de uitslag wordt? Ik denk dat het zaterdag 3-2 wordt voor VVOG.

Lees bericht

Sponsoren kleden kantinepersoneel mooi aan

26-03-2024

met nieuwe polo's uiteraard voorzien van de sponsorlogo's. 

Lees bericht

Paaseieren zoeken op ons sportpark

24-03-2024

Tweede paasdag, maandag 1 april 2024, gaan we weer paaseieren zoeken op ons mooie sportpark.

Lees bericht

Zaterdag is Talha Gündogan pupil van de week!

21-03-2024

Zaterdag 23 maart is Talha pupil van de week bij de wedstrijd VVOG Harderwijk - SDV Barneveld.

Nieuwsoverzicht Archief