Welkom terug Gerrit

14 November 2013 / Bestuurslid Voetbalzaken / Jeugd

Gerrit Hup, een man met een VVOG hart en VVOG verleden is back in town. Gerrit wordt het nieuwe hoofd jeugdopleiding. Welkom terug Gerrit.

Gerrit is eigenlijk nooit weg geweest want regelmatig zag je 'm nog bij VVOG, maar -zeg maar- incognito. Gerrit Hup, vader van twee zonen waarvan zoon Michel bij Nunspeet speelt maar ook een VVOG verleden heeft en de andere zoon hersteltrainer is. Van beroep coördinator audit&onderzoek bij de gemeente Deventer. We zijn als club heel blij dat zo'n ervaren kracht de rol van Hoofd Jeugdopleiding gaat oppakken om te zorgen dat wij voetbaltecnisch en organisatorisch onze jeugdafdeling nog verder kunnen gaan professionaliseren. Zelf heeft hij er het volgende over te zeggen:

 

Weer terug bij een fantastische club

Nadat ik een paar seizoenen geleden als Hoofd Jeugd Opleidingen (HJO) het stokje heb overgedragen aan de toenmalige hoofdtrainer Henk Drost vervul ik vanaf heden weer deze functie. Henk heeft de afgelopen seizoenen als HJO veel en prima werk verricht. Ik zal dan ook proberen deze lijn voort te zetten waarbij ik mij realiseer dat dit alleen mogelijk is met de nodige samenwerking en ondersteuning. Hier heb ik het volste vertrouwen in.

VVOG is geen onbekende club voor mij. In het seizoen 2003-2004 ben ik bij VVOG begonnen als B1 selectie trainer, waarna ik 4 seizoenen als trainer de A1 selectie van VVOG onder mijn hoede heb gehad. Daarbij vervulde ik de laatste twee seizoenen als VVOG A1 jeugdtrainer tevens de functie van jeugdcoördinator. Gelet op de grote hoeveelheid werk en tijd die hier mee gemoeid was bleek deze combinatie niet optimaal. Daarom is m.i.v. het seizoen 2009-2010 de functie van HJO in het leven geroepen. Deze functie heb ik vervolgens twee seizoenen met veel energie en plezier ingevuld.

Voordat ik bij VVOG in 2003 aan de slag ging ben ik vanaf 1979 als jeugdtrainer werkzaam geweest bij respectievelijk Nunspeet, Hulshorst, vervolgens weer Nunspeet en Sparta Nijkerk. In die jaren heb ik diverse jeugdselectieteams getraind. Ook heb ik mij een aantal seizoenen als jeugdtrainer ingezet voor diverse KNVB jeugdactiviteiten.

Lees bericht

Op 23 maart staat het Business Event 'Golf Meets Voetbal' op de agenda.

18-03-2024

Een mooie samenwerking tussen Soli Clean B.V.Dorhout Mees en VVOG Harderwijk.

Lees bericht

Word jij ballenjongen/-meisje bij een thuiswedstrijd van Ajax?

18-03-2024

We hebben een toffe kans voor jou! 

Lees bericht

Voor de leden van VVOG Harderwijk, met korting naar de wedstrijd Nederland - Schotland vrijdag 22 maart.

17-03-2024

Wat mooi, dankzij een lid van VVOG Harderwijk kun je met korting naar deze wedstrijd.

Nieuwsoverzicht Archief