VVOG laat zich door HHC naar de slachtbank leiden

5 Mei 2008 / Redactie / Algemeen




Door: Barend Kappers

Dat VVOG het in Hardenberg tegen titelkandidaat HHC heel moeilijk zou krijgen was vooraf wel bekend. Een puntje meenemen zou al heel mooi zijn geweest. Een verlies was ingecalculeerd. Maar met 9-1 verliezen is wel heel erg. Het was ook pijnlijk om te zien hoe HHC de Harderwijkers van het kastje naar de muur lieten lopen. Mede door de resultaten op de andere velden is VVOG in een wel zeer moeilijke positie terechtgekomen.
Binnen het half uur stond het al 3-0 voor de gastheren en bij rust 4-1 door een tegendoelpunt van Edwin van Egteren. Binnen een minuut na rust had Buitenhuis al weer voor de 5-1 gezorgd en was het verzet definitief gebroken zo dat al niet was. Sommige spelers speelden wel heer erg met de handrem erop en waren bang voor het oplopen van gele kaarten. Maar dan nog.

Halverwege de tweede helft haalde Jan Boes ook Adams Sarkodie en Peter Blom (preventief ?) naar de kant en kon HHC uitlopen naar 9-1.  Een uitslag VVOG onwaardig. Gelijk staat VVOG op een P/D plaats met de hete adem van ACV nog in de nek met nog een wedstrijd voor de boeg. De Harderwijkers weten wat er zaterdag zal moeten gebeuren. Er zal gewonnen moeten worden van WHC om rechtstreekse degradatie te voorkomen  en daarnaast is men afhankelijk wat er gebeurd op de andere velden.

Men zal tot het uiterste moeten gaan om een verlenging in de hoofdklasse te verwezelijken. De selectie is dit verplicht aan al haar zeer trouwe supportersschare maar ook aan haar zelf. Ik neem aan dat iedereen zich zal willen revancheren voor de prestatie van vandaag en WHC zal hier het slachtoffer van moeten worden.
Lees bericht

Op 23 maart staat het Business Event 'Golf Meets Voetbal' op de agenda.

18-03-2024

Een mooie samenwerking tussen Soli Clean B.V.Dorhout Mees en VVOG Harderwijk.

Lees bericht

Word jij ballenjongen/-meisje bij een thuiswedstrijd van Ajax?

18-03-2024

We hebben een toffe kans voor jou! 

Lees bericht

Voor de leden van VVOG Harderwijk, met korting naar de wedstrijd Nederland - Schotland vrijdag 22 maart.

17-03-2024

Wat mooi, dankzij een lid van VVOG Harderwijk kun je met korting naar deze wedstrijd.

Nieuwsoverzicht Archief