Da sind wir wieder !

29 November 2013 / Redactie / Algemeen

Die letzte vorbereitungen sind getroffen, Slinger aufgehangen und Ballonen aufgeblasen. Wir sind fertig für dass VVOG Strokelfest.

Morgen 30 november kleurt onze kantine vanaf half acht weer groener dan groen en witter dan wit. De tweede editie van het Strokelfest staat voor de deur…

De voorinschrijving voor teams is inmiddels gesloten en de volgende teams loten mee voor de 16 kaarten voor PEC Zwolle – Vitesse:
VVOG 8; VVOG 6 (>20 2x); VVOG 2&3; VVOG D2; VVOG 5; VVOG 1; VVOG D1

Met meer inschrijvingen dan ooit belooft het een super gezellige avond te worden. Heb jij je nog niet ingeschreven? Geen probleem, want ook morgen kun je nog kaartjes kopen. Overdag bij organisatie en ’s avonds aan de deur. 

NIEUW!!! SUPERSUPER-verloting
Nieuw dit jaar is de SUPERSUPER-verloting. Tijdens de avond worden lootjes verkocht voor een super gave prijs, welke tijdens de avond word verloot. En als we het hebben over een  super gave prijs, dan zorgen we daar ook voor. Sponsor Scheer & Foppen stelt voor een vriendenprijsje een 40” Samsung LED TV beschikbaar ter waarde van €380. De gehele opbrengst (na aftrek van de kosten) komt ten goede aan de verbouwing van onze kantine, die gepland staat voor komende zomer. Naast de hoofdprijs zijn er nog vele andere gave prijzen te winnen.

Bis Morgen! Kom verkleed dat maakt de sfeer nog beter!

 

Lees bericht

Op 23 maart staat het Business Event 'Golf Meets Voetbal' op de agenda.

18-03-2024

Een mooie samenwerking tussen Soli Clean B.V.Dorhout Mees en VVOG Harderwijk.

Lees bericht

Word jij ballenjongen/-meisje bij een thuiswedstrijd van Ajax?

18-03-2024

We hebben een toffe kans voor jou! 

Lees bericht

Voor de leden van VVOG Harderwijk, met korting naar de wedstrijd Nederland - Schotland vrijdag 22 maart.

17-03-2024

Wat mooi, dankzij een lid van VVOG Harderwijk kun je met korting naar deze wedstrijd.

Nieuwsoverzicht Archief