Sfeervolle afsluiting TimeFlex herfstprogramma

4 December 2013 / Bestuurslid Voetbalzaken / Football Academy

In een sfeervol decor werd het TimeFlex herfstprogramma afgesloten met een druk bezochte E-clinic met de helden van het eerste.

Hoog bezoek, want hoofdsponsor Frank 't Jong van TimeFlex was speciaal voor deze E-clinci aanwezig en het kon zijn goedkeuring meer dan wegdragen. 

De TimeFlex Football Academy en de TimeFlex Keepersacademy zijn in de afgelopen jaren een begrip geworden.

Een instituut waar we bijzonder trots op zijn en waar heel veel jongens en meisjes maximaal voetbalplezier en maximale talentontwikkeling aan beleven.

We bedanken dan ook in de eerste plaats onze sponsoren TimeFlex, OSP, het Dolfinarium en Marinus Jansen Makelaars dat zij dit financieel mogelijk maken.

We bedanken daarnaast de trekkers van dit trotse project in de personen van Nico Gerards, Wesley Bies en Arjan Leichtenberg. En we bedanken alle andere begeleiders, jongens van het eerste elftal, ouders, mensen van de kantine, schoonmaak en facilitaire diensten want zonder hen kan dit niet zo'n groot succes zijn.

In de afgelopen periode zijn er clinics geweest voor de E- en F pupillen, waren er extra techniektrainingen op de vrijdag en waren er elke dinsdagavond de speciale keeperstrainingen.

We gaan nu straks lekker even genieten van de winterstop waarna we weer druk in de weer zullen zijn met het vervolg van de TimeFlex Football Academy met het voorjaarsprogramma.

Voor nu en straks wenst het hele TimeFlex Football Academy team jullie hele mooie feestdagen en tot ziens in het voorjaar.


TimeFlex E-clinci met het eerste elftal

Geniet nog even na van deze mooie opnamen van Frits Sparnaaij van HK13. Frits weer ontzettend bedankt dat je er was

Lees bericht

Sponsoren kleden kantinepersoneel mooi aan

26-03-2024

met nieuwe polo's uiteraard voorzien van de sponsorlogo's. 

Lees bericht

Paaseieren zoeken op ons sportpark

24-03-2024

Tweede paasdag, maandag 1 april 2024, gaan we weer paaseieren zoeken op ons mooie sportpark.

Lees bericht

Zaterdag is Talha Gündogan pupil van de week!

21-03-2024

Zaterdag 23 maart is Talha pupil van de week bij de wedstrijd VVOG Harderwijk - SDV Barneveld.

Nieuwsoverzicht Archief