Voetbalmarathon voor de voedselbank

6 December 2013 / Redactie / Algemeen

Veel gezinnen, ook in Harderwijk, hebben het in deze periode moeilijk. Julian Gijsbertsen en Marloes Koning gaan er wat aan doen.

We kijken er al weer verkneuterd naar uit. Net een leuke Sinterklaas gehad en dan op naar de Kerst, warme chocolade, kerstgezang, als familie kom je fijn bij elkaar en met een glaasje wijn en een mooie kerstdiner bij de mooit opgetuigde kerstboom en het knapperend houtvuur kan je wel helemaal wegsmelten.

We mogen niet vergeten dat veel gezinnen, deze periode het ook heel moeilijk hebben vanwege nare gebeurtenissen of omdat er gewoon geen geld is om iets extra's te doen.

Julian Gijsbertsen en Marloes Koning vervullen hun maatschappelijke stage bij de Stichting Voedselbank Harderwijk en bedachten een prachtige actie om zo veel mogelijk geld in te zamelen voor de Voedselbank Harderwijk, zodat we met name die gezinnen ook kunnen helpen aan een warme Kerst.

Ze gaan een voetbalmarathon van wel 12 uur doen en willen morgen, voor, tijdens en na de wedstrijd van het eerste tegen CSV Apeldoorn bij u langskomen met de vraag of u daar wat voor over heeft. Onze supporters kennende, zullen ze Julian en Marloes niet gaan teleur stellen.

Veel succes dus Julian en Marloes

Lees bericht

Contactgegevens organisatie jeugd

22-04-2024

Heb je vragen? Kijk dan op de organisatie jeugd pagina bij wie je moet zijn.

Lees bericht

Hulp bij Walibi Cup

22-04-2024

We zijn voor de Walibi Cup dringend opzoek naar hulp voor achter de bar en in de keuken op zondag 5 mei.

Lees bericht

ALV vergadering

22-04-2024

Graag nodigen wij u uit voor de Algemene Ledenvergadering die gehouden wordt op dinsdag 23 april 2024 in ons clubhuis, aanvang 20.00 uur.

Nieuwsoverzicht Archief