Voetbalmarathon voor de voedselbank

6 December 2013 / Redactie / Algemeen

Veel gezinnen, ook in Harderwijk, hebben het in deze periode moeilijk. Julian Gijsbertsen en Marloes Koning gaan er wat aan doen.

We kijken er al weer verkneuterd naar uit. Net een leuke Sinterklaas gehad en dan op naar de Kerst, warme chocolade, kerstgezang, als familie kom je fijn bij elkaar en met een glaasje wijn en een mooie kerstdiner bij de mooit opgetuigde kerstboom en het knapperend houtvuur kan je wel helemaal wegsmelten.

We mogen niet vergeten dat veel gezinnen, deze periode het ook heel moeilijk hebben vanwege nare gebeurtenissen of omdat er gewoon geen geld is om iets extra's te doen.

Julian Gijsbertsen en Marloes Koning vervullen hun maatschappelijke stage bij de Stichting Voedselbank Harderwijk en bedachten een prachtige actie om zo veel mogelijk geld in te zamelen voor de Voedselbank Harderwijk, zodat we met name die gezinnen ook kunnen helpen aan een warme Kerst.

Ze gaan een voetbalmarathon van wel 12 uur doen en willen morgen, voor, tijdens en na de wedstrijd van het eerste tegen CSV Apeldoorn bij u langskomen met de vraag of u daar wat voor over heeft. Onze supporters kennende, zullen ze Julian en Marloes niet gaan teleur stellen.

Veel succes dus Julian en Marloes

Lees bericht

Op 23 maart staat het Business Event 'Golf Meets Voetbal' op de agenda.

18-03-2024

Een mooie samenwerking tussen Soli Clean B.V.Dorhout Mees en VVOG Harderwijk.

Lees bericht

Word jij ballenjongen/-meisje bij een thuiswedstrijd van Ajax?

18-03-2024

We hebben een toffe kans voor jou! 

Lees bericht

Voor de leden van VVOG Harderwijk, met korting naar de wedstrijd Nederland - Schotland vrijdag 22 maart.

17-03-2024

Wat mooi, dankzij een lid van VVOG Harderwijk kun je met korting naar deze wedstrijd.

Nieuwsoverzicht Archief