Harderwijk presenteert digitale Nieuwsbrief Sport

6 Januari 2014 / Redactie / Algemeen

De gemeente Harderwijk is een digitale nieuwsbrief Sport gestart die u informeert over actuele sportitems in Harderwijk.

Als verenigingen activiteiten hebben kunnen ze dat bij de gemeente melden en worden deze opgenomen in de agenda van de nieuwsbrief. Verder was er in deze editie nieuws over de Sportwijzer die kinderen die willen gaan sporten de mogelijkheid biedt om dat in een aantal proeflessen te gaan doen. Het schaatsen op de markt komt aan bod en ook die geweldige prestatie van Volleybalvereniging VVH die het wereldrecord volleyballen stelde op 100 uur en daarmee € 25.000 ophaalde voor het KWF. Nieuws ook over de plannen om de sportaccommodaties te gaan privatiseren en verder stellen de combinatiefunctionarissen en de verenigingsondersteuner zich aan u voor.

Benieuwd geworden ?. Ga dan naar de site van de gemeente Harderwijk en kies voor: http://www.harderwijk.nl/vrije-tijd/sport_3129.

Wij hebben de nieuwsbrief op onze VVOG pagina al geliked zoals dat zo mooi heet en vinden het goed initiatief van de gemeente om ons zo op de hoogte te houden van al het gemeentelijke- en verenigingsportnieuws.

 

Lees bericht

Op 23 maart staat het Business Event 'Golf Meets Voetbal' op de agenda.

18-03-2024

Een mooie samenwerking tussen Soli Clean B.V.Dorhout Mees en VVOG Harderwijk.

Lees bericht

Word jij ballenjongen/-meisje bij een thuiswedstrijd van Ajax?

18-03-2024

We hebben een toffe kans voor jou! 

Lees bericht

Voor de leden van VVOG Harderwijk, met korting naar de wedstrijd Nederland - Schotland vrijdag 22 maart.

17-03-2024

Wat mooi, dankzij een lid van VVOG Harderwijk kun je met korting naar deze wedstrijd.

Nieuwsoverzicht Archief