Vlaamse avond voor VVOG Businessclub leden

13 Januari 2014 / Sponsorcommissie / Sponsors

De leden van de VVOG Businessclub kunnen op 6 februari gaan genieten van een Vlaamse cabaretavond met als afsluiting die onvervalse Belgische bieren.

Belgische topcabaretier Vitalski op 6 februari Businessclub VVOG start met Vlaams cabaret op Essenburg
 
HARDERWIJK/ ANTWERPEN - Het nieuwe jaar van de BusinessClub van VVOG begint vrolijk. Namelijk met de topcabaretier Vitalksi, bijgenaamd de ‘Nachtburgemeester van Antwerpen’. Op 6 februari vergast zij sponsors en degenen die dat willen worden op een avond met onvervalste Vlaamse humor op Kasteel de Essenburgh –Hampshire Classic. Het gaat om een twee uur durende voorstelling die de lachspieren maximaal aan het werk zet. Zijn programma is tevens een première voor Nederland, want daar treedt hij hoogste zelden op. Het programma heet ‘Daar Sta Iemand’, een voorstelling die Vitalski speelt in zowel intimiteit van huiskamers als de grote Belgische theaters. Het theaterstuk wordt opgenomen door een cameraploeg in verband met de productie van een DVD van Vitalski.
 
Vitalski – het pseudoniem van Vital Baekens (1971, Turnhout) - is een van de grootste conferenciers van België. Hij houdt het midden tussen Vlaamse cabaretiers als Van Helsen en Urbanus. Maar hij heeft vooral zijn eigen unieke stijl. Hij brengt stand-upcomedy maar tegelijkertijd is hij een rasverteller. Met deze unieke voorstelling in Kasteel de Essenburgh grijpt Vitalski integraal terug naar zijn oerwortels: de eenvoudige, maar absoluut krankzinnige vertelling zonder poespas. Met speciaal voor VVOG een ludiek tussendoortje over de voetbalsport.
 
Het programma ‘Daar Sta Iemand’ is een kluchtige verhandeling waarin Vitalski zelf de hoofdrol speelt. Het programma start met de ontploffing van zijn broodrooster en hij krijgt slaag van zijn nieuwe vriendin. Daarom schaft hij zich, op een dag, een zeer eigenaardig huisdier aan. Tussen dit tussen dit geheimzinnige beest en onze held ontstaat een geweldige vriendschap. Daarna volgt er al gauw een duizelingwekkende intrige, waarbij zelfs de redding van de wereld op het spel staat. Een roetsjbaan van een comedyvertelling, waarbij pas helemaal op het einde de plot wordt onthuld. De avond wordt afgesloten met Belgische bieren en typisch Vlaamse hapjes.
 
Belangstellenden voor dit programma die eens kennis willen maken met de BusinessClub van VVOG kunnen zich opgeven bij Broad Communications Company BV te Harderwijk, dat de voorstelling samen met Kasteel De Essenburg sponsort. Mailen kan naar frances@broadcomm.nl of bellen naar 0341 – 436060

 

Lees bericht

Op 23 maart staat het Business Event 'Golf Meets Voetbal' op de agenda.

18-03-2024

Een mooie samenwerking tussen Soli Clean B.V.Dorhout Mees en VVOG Harderwijk.

Lees bericht

Word jij ballenjongen/-meisje bij een thuiswedstrijd van Ajax?

18-03-2024

We hebben een toffe kans voor jou! 

Lees bericht

Voor de leden van VVOG Harderwijk, met korting naar de wedstrijd Nederland - Schotland vrijdag 22 maart.

17-03-2024

Wat mooi, dankzij een lid van VVOG Harderwijk kun je met korting naar deze wedstrijd.

Nieuwsoverzicht Archief