Nieuw meisjesteam VVOG

15 Mei 2008 / Redactie / Jeugd




Door Jeugdcommissie

VVOG wil in het nieuwe seizoen een nieuw meisjesteam inschrijven voor de competitie. Het gaat hierbij om een meisjes B team. Meisjes geboren in 1993, 1994 en 1995 kunnen hierin gaan voetballen. Ben je sportief en heb je voetballen altijd al een leuke sport gevonden, dan is dit team misschien iets voor jou. Momenteel heeft VVOG een meisjes B team, maar dit team, bestaande uit 16 meisjes, wordt in zijn geheel een meisjes A team. Om aanwas naar Dames 1, Dames 2 en het meisjes A team te kunnen blijven waarborgen is een doorgaande lijn nodig, zodat de meisjes kunnen doorstromen naar een volgende leeftijdsgroep.

Aangezien de teams in de periode mei en juni samengesteld worden en bij de KNVB opgegeven moeten worden, komen we graag in contact met meisjes die in dit nieuwe team willen gaan voetballen. Vanaf medio augustus zullen de nieuwe meisjes twee keer per week gaan meetrainen met het meisjes A team (maandag en woensdag van 19.00-20.30 uur), totdat er voldoende speelsters zijn om een meisjes B team te maken en in te schrijven voor de competitie.

Ben je geïnteresseerd kijk dan eens op www.vvog.nl of http://www.vvogmeisjes.nl/ , daar kun je al een beetje zien hoe het er binnen de vereniging VVOG en het huidige meisjesteam aan toe gaat.

Wil je meer informatie over het nieuwe meisjesteam van VVOG neemt dan contact op met:
Dhr. A. vanDijk telefoonnumer: 0341-417167
Lees bericht

Op 23 maart staat het Business Event 'Golf Meets Voetbal' op de agenda.

18-03-2024

Een mooie samenwerking tussen Soli Clean B.V.Dorhout Mees en VVOG Harderwijk.

Lees bericht

Word jij ballenjongen/-meisje bij een thuiswedstrijd van Ajax?

18-03-2024

We hebben een toffe kans voor jou! 

Lees bericht

Voor de leden van VVOG Harderwijk, met korting naar de wedstrijd Nederland - Schotland vrijdag 22 maart.

17-03-2024

Wat mooi, dankzij een lid van VVOG Harderwijk kun je met korting naar deze wedstrijd.

Nieuwsoverzicht Archief