Politiek duel in VVOG Business Arena

26 Februari 2014 / Sponsorcommissie / Sponsors

De VVOG Business Arena is woensdag 12 maart het toneel van het politieke duel om de kiezersgunst. Een kijkje in de keuken.

De VVOG Business Club heeft 6 van de Harderwijkse partijen weten te strikken voor een politiek duel, een week voordat de gemeenteraadsverkiezingen plaatsvinden. Achter de schermen zijn onze plaatstelijke politieke helden, naar verluidt al volop in training gegaan om dit politiek duel in hun voordeel te laten beslissen.

De avond zal qua indeling lijken, en dat zal u niet verbazen, op een voetbalwedstrijd. We geven u de indeling van de avond.
19.30 - 20.00 warming up (lees: inloop)
20.00 - 20.45 1e helft
20.45 - 21.00 rust
21.00 - 21.45 2e helft
21.45 - 22.00 verlenging (ervan uitgaande dat er geen winnaar is, dit is de fase dat er gelegenheid is voor de aanwezigen om vragen te stellen en waarin VVOG nog even kort haar beleid wil toelichten)
22.00 - 22.30 3e helft (borrel waarin de aanwezigen met de spelers uit het debat kunnen praten)

Arbiter van de avond is Maarten van Panhuis (hij zal zich onpartijdig opstellen, dus het risico van een thuisfluiter is daarmee getackeld) geassisteerd door Dick Maes Broekema en Henk Hakvoort (de voorzitters van de VVOG BC)

Voor de VVOG Businessclubleden is dit natuurlijk dé mogelijkheid om in een bekende omgeving de lokale politici aan de tand te voelen.

Kritische vragen, boute stellingen, ongenuanceerde opmerkingen kunnen vooraf aan Henk Hakvoort worden doorgegeven zodat hij ze kan verwerken in de stellingen die aan de politici voorgelegd zullen worden. Graag uw feedback aan haktie@gmail.com

 


Kom naar de VVOG Business Arena op 12 maart

Op 12 maart houdt de VVOG Businessclub een politiek duel met de plaatselijke politici als opmaat voor de gemeenteraadsverkiezingen van 19 maart

Lees bericht

Op 23 maart staat het Business Event 'Golf Meets Voetbal' op de agenda.

18-03-2024

Een mooie samenwerking tussen Soli Clean B.V.Dorhout Mees en VVOG Harderwijk.

Lees bericht

Word jij ballenjongen/-meisje bij een thuiswedstrijd van Ajax?

18-03-2024

We hebben een toffe kans voor jou! 

Lees bericht

Voor de leden van VVOG Harderwijk, met korting naar de wedstrijd Nederland - Schotland vrijdag 22 maart.

17-03-2024

Wat mooi, dankzij een lid van VVOG Harderwijk kun je met korting naar deze wedstrijd.

Nieuwsoverzicht Archief