FLYNTH meets FLYNTH

21 Maart 2014 / Sponsorcommissie / Sponsors

Frans Jansen vestigingsdirecteur is de spin in het web van FLYNTH Harderwijk én wedstrijdsponsor VVOG-Flevo Boys

En het is FLYNTH meets FLYNTH want de vestiging in Emmeloord is één van de twee hoofdsponsoren van Flevo Boys. Wordt het een strijd tussen de vestigingen of laten ze het aan de mannen op het veld ?. De aftrap is in ieder geval voor FLYNTH Harderwijk waarvan Frans Jansen de vestigingsdirecteur is. Zij zijn onze trotse wedstrijdsponsor voor deze middag die bol staat van de spanning en de gebeurtenissen van de afgelopen dagen. VVOG moet winnen om aan het degradatiespook te ontsnappen en Flevo Boys wil revanche voor de thuisnederlaag.

FLYNTH adviseurs en accountants zijn gewend om met dit soort spanningen om te gaan. In de hectische economische tijden van dit moment bewaren zij de rust om hun klanten niet alleen de complexe materie van de cijfers en de fiscaliteiten uit te leggen maar staan ze hun klanten ook vanuit hun helicopterview met raad en daad terzijde om ze als een loods door deze spannende tijden heen te helpen.

FLYNTH adviseurs en accountants beschikken over een landelijk netwerk van kantoren en daardoor kunnen ze profiteren van specifieke kennis die u als klant weer ten goede komt. FLYNTH is van oudsher actief in de agrarische sector maar ook in de visserij, tuinbouw, bakkerij, foodretail en boekhandel. En wist u dat zij ook specialisten hebben voor de non-profit sector en het onderwijs en de mogelijkheden voor het vinden van de juiste subsidies en andere financieringsvormen op hun duimpje kennen.

Niet gek dus dat VVOG heel blij is met deze zilversponsor en dat willen we graag zo houden. Daarom nogmaals dank aan Frans Jansen en zijn team van kanjers van de FLYNTH vestiging Harderwijk dat zij wedstrijdsponsor willen zijn.

 

 

Lees bericht

Op 23 maart staat het Business Event 'Golf Meets Voetbal' op de agenda.

18-03-2024

Een mooie samenwerking tussen Soli Clean B.V.Dorhout Mees en VVOG Harderwijk.

Lees bericht

Word jij ballenjongen/-meisje bij een thuiswedstrijd van Ajax?

18-03-2024

We hebben een toffe kans voor jou! 

Lees bericht

Voor de leden van VVOG Harderwijk, met korting naar de wedstrijd Nederland - Schotland vrijdag 22 maart.

17-03-2024

Wat mooi, dankzij een lid van VVOG Harderwijk kun je met korting naar deze wedstrijd.

Nieuwsoverzicht Archief