BERICHT VAN BESTUUR EN TC

24 Mei 2008 / Technische Commissie / Nieuws van het eerste




door Bestuur en TC

Zaterdag 17 mei 2008 gaat voor onze vereniging als een zwarte bladzijde de boeken in. Zoals een ie-der weet trokken wij in de promotie-/degradtiewedstrijd tegen ARC uit Alphen aan de Rijn aan het kortste eind wat na 25 jaar degradatie uit de hoofdklasse betekende. Een enorme grote teleurstelling voor iedereen die VVOG een warm hart toedraagt. Logisch, dat de eerste dagen na deze wedstrijd bij velen een aangeslagen gevoel overheerste. Het waren dagen van uithuilen, bezinning en/of middels evaluatie antwoorden proberen te vinden op vragen zoals hoe dit nu toch allemaal heeft kunnen plaatsvinden.

Natuurlijk is dit alles ook de deur van het bestuur en de TC niet voorbij gegaan. Het heeft ons allemaal enorm bezig gehouden en houdt ons tot op de dag van vandaag nog steeds bezig. Het voetballeven gaat echter verder. Het bij de pakken neer gaan zitten heeft geen zin. Hiermee wordt de degradatie niet teruggedraaid. Belangrijk is nu om binnen alle geledingen van de vereniging de ruggen te rechten en het vizier op het nieuwe seizoen te richten. Niet makkelijk maar toch.

De doelstelling voor het komend seizoen is het verloren gegane terrein direct weer terug te winnen. Met andere woorden: in het seizoen 2009-2010 weer terug in de hoofdklasse. Het realiseren van deze doelstelling is/wordt zeker geen makkelijke opgave. Maar met vereende krachten moeten wij gezamenlijk in staat zijn om net als bijvoorbeeld de verenigingen DOVO en Sparta Nijkerk dit kunstje te flikken. 

Met de vastgelegde spelers voor het nieuwe seizoen (zie eerdere berichtgeving op deze site) be-schikt VVOG op papier over een hoofdklasse waardige selectie. Zoals een ieder wel weet biedt een goede selectie nog geen garantie op succes. Hier komt meer bij kijken. Met de nieuwe selectie is ech-ter wel een eerste basis gelegd om de hiervoor geschetste doelstelling te realiseren.
 
Ook het nieuwe seizoen zal wellicht niet altijd naar de wens van een ieder verlopen. Ook dan zal de club ongetwijfeld weer met (onverwachte) tegenslagen (hopelijk niet te veel) te maken krijgen. Maar ook in die tijden moeten wij als VVOG-ers achter elkaar blijven staan, elkaar door dik en dun steunen en tonen wat wij waard zijn. Wanneer dit opgebracht kan worden dan gaat de club weer mooie jaren tegemoet. Prestaties kunnen dan ook niet uitblijven. VVOG moet weer een vereniging worden waar wij met z’n allen trots op (kunnen) zijn en waar u/jij op één of andere manier bij wil horen.

MTZ/22/05/08

Lees bericht

Goossen Luytjes stopt en Sander Goosensen komt

25-04-2024

Na 10 jaar teammanager te zijn geweest heeft Goossen Luytjes de knoop doorgehakt  om te stoppen aan het einde van het seizoen.

Lees bericht

Contactgegevens organisatie jeugd

22-04-2024

Heb je vragen? Kijk dan op de organisatie jeugd pagina bij wie je moet zijn.

Lees bericht

Hulp bij Walibi Cup

22-04-2024

We zijn voor de Walibi Cup dringend opzoek naar hulp voor achter de bar en in de keuken op zondag 5 mei.

Nieuwsoverzicht Archief