Nederland wint in sfeervolle ambiance

6 April 2014 / Bestuur VVOG / Algemeen

De Nederlandse vrouwen hebben hun eerste wedstrijd op een zeer sfeervol sportpark De Strokel met 2-0 gewonnen van Turkije

Met de prachtige entourage van een echt Europees kampioenschap en de aanwezigheid van de sfeermakende en sportieve Nederlandse en Turkse aanhang was het een feest om er bij te mogen zijn bij deze eerste wedstrijd van onze Nederlandse vrouwen tegen de vrouwen onder 19 van Turkije.

In de eerste helft kwam Nederland door een gemakkelijk gegeven strafschop op een 1-0 voorsprong en gezien het wedstrijdbeeld was dat op zich ook verdiend. De teams ontweken elkaar in de rest van de wedstrijd niet veel maar Nederland wist iets meer te creëren en daaruit viel in de tweede helft ook het tweede doelpunt en werden de eerste belangrijke 3 punten binnengehengeld. En dat geeft vertrouwen voor de rest van het toernooi voor de vrouwen van trainer André Koolhof.

Dank aan de organisatie van de KNVB en de UEFA maar ook dank aan de vele VVOG vrijwilligers die onder aanvoering van Johan Du Bois hun beste beentje hebben voorgezet. En dank ook aan het Nederlandse en Turkse legioen die er een ware happening van hebben gemaakt die je een warm gevoel in het hart geeft.

Sfeervolle ambiance tijdens Nederland-Turkije

Fotocollage van het voetbalfeest bij VVOG tijdens de wedstrijd Nederland-Turkijke voor vrouwen onder de 19 jaar.

Lees bericht

Op 23 maart staat het Business Event 'Golf Meets Voetbal' op de agenda.

18-03-2024

Een mooie samenwerking tussen Soli Clean B.V.Dorhout Mees en VVOG Harderwijk.

Word jij ballenjongen/-meisje bij een thuiswedstrijd van Ajax?

18-03-2024

We hebben een toffe kans voor jou!

Voor de leden van VVOG Harderwijk, met korting naar de wedstrijd Nederland - Schotland vrijdag 22 maart.

17-03-2024

Wat mooi, dankzij een lid van VVOG Harderwijk kun je met korting naar deze wedstrijd.