De Continental 7x7 35/45+ toernooien gaan weer van start

7 April 2014 / Redactie / Algemeen

Lekker een potje voetballen met en tegen leeftijdsgenoten? Dat kan! Vanaf vrijdag 16 mei starten de Continental 7x7 35/45+ toernooien. Voetballen waarbij gezelligheid en sportiviteit voorop staat. 

Net als voorgaande jaren organiseert de KNVB de 7x7 toernooien voor 35- en 45-plussers aan het einde van het seizoen. De winnaars van deze voorronden plaatsen zich voor de districtsfinale bij AD’67 in Aalten die een week later wordt gehouden op vrijdag 23 mei. De landelijke finale is vervolgens op zaterdag 14 juni 2014 op het KNVB Sportcomplex in Zeist. Voor de teams die zich hiervoor weten te plaatsen, wordt een luxe spelersbus geregeld om met zoveel mogelijk supporters naar Zeist te komen. Het winnende team wint uiteindelijk een rondvaart door de grachten en gaat zo de Oranjehelden van 1988 achterna.

Inschrijven is mogelijk via de website www.voetbal.nl/7tegen7. De voetballers hoeven geen lid te zijn van de KNVB om deel te nemen, de teams mogen bestaan uit buren, collega’s, vrienden, etc.

De toernooien in KNVB District Oost vinden plaats bij de volgende verenigingen:

Categorie 35+ voetbal: vv Wilsum, vv Bennekom, De Paasberg (Oosterbeek), AD’69 (Aalten), Avanti Wilskracht (Enschede), VIOS (Vaassen), DZC’68 (Doetinchem),  BZSV de Blauwwitters (Borne) en vv Hardenberg '85

Categorie 45+ voetbal: vv Wilsum, vv Barneveld, DZC '68 (Doetinchem), Wodanseck (Wolfheze), vv Beekbergen, AD’69 (Aalten), RSC Rossum, BZSV de Blauwwitters (Borne) en vv OZC (Ommen)

Lees bericht

Op 23 maart staat het Business Event 'Golf Meets Voetbal' op de agenda.

18-03-2024

Een mooie samenwerking tussen Soli Clean B.V.Dorhout Mees en VVOG Harderwijk.

Lees bericht

Word jij ballenjongen/-meisje bij een thuiswedstrijd van Ajax?

18-03-2024

We hebben een toffe kans voor jou! 

Lees bericht

Voor de leden van VVOG Harderwijk, met korting naar de wedstrijd Nederland - Schotland vrijdag 22 maart.

17-03-2024

Wat mooi, dankzij een lid van VVOG Harderwijk kun je met korting naar deze wedstrijd.

Nieuwsoverzicht Archief