VVOG legioen, laat je groene hart zien !

9 April 2014 / Bestuur VVOG / Nieuws van het eerste

We kennen allemaal van die tijden dat steun hard nodig is. Laat daarom zaterdag massaal  je groene VVOG hart zien bij VVOG-SVZW

Diep verslagen koppies afgelopen zaterdag bij de jongens van het eerste na afloop van alweer een een verloren wedstrijd ditmaal tegen Harkemase Boys. We kennen het allemaal wel. Van die tijden dat niks lijkt te lukken en alles lijkt tegen te zitten. Het zijn die tijden waarin een hand op je schouder van je vrienden, gezins- en familieleden  je laten weten dat ze met je mee leven en je willen steunen om je door die tijd heen te helpen op weg naar betere tijden. En meestal lukt het dank zij die hulp om je door die rottijd heen te helpen en de zon weer te zien schijnen.

In zo'n periode zitten de jongens van het eerste elftal op dit moment. En omdat we weten dat het een enorme steun zou zijn als we hen zaterdag tijdens de wedstrijd VVOG-SVZW massaal zouden aanmoedigen, doen we een beroep op het VVOG legioen om het ware groene hart te laten zien. Dat kan het verschil zijn om de overwinning zaterdag over de streep te trekken en het startschot om weg te geraken van die vermaledijde laatste plaats  en een dreigende degradatie.

In een bericht aan de leiders, de vrijwilligers, supporters, jeugd- en seniorenspelen, jongens- meisjes, ouders willen we hen vragen om zaterdag te laten zien waarom we VVOG'er met een groen hart zijn.

Dat is natuurlijk in de eerste plaats van belang voor het boegbeeld van onze vereniging maar het is ook omdat we daarmee willen laten zien dat we trotse VVOGér s zijn en we zo willen uiten dat we tegenslagen zullen en willen overwinnen om onze gedurfde ambitie waar te gaan maken. Niet in het belang van onszelf maar in het belang van alle jongens en meisjes, vrouwen en mannen waarvoor we maximaal voetbalplezier en maximale talentontwikkeling willen brengen.

Lees bericht

Op 23 maart staat het Business Event 'Golf Meets Voetbal' op de agenda.

18-03-2024

Een mooie samenwerking tussen Soli Clean B.V.Dorhout Mees en VVOG Harderwijk.

Lees bericht

Word jij ballenjongen/-meisje bij een thuiswedstrijd van Ajax?

18-03-2024

We hebben een toffe kans voor jou! 

Lees bericht

Voor de leden van VVOG Harderwijk, met korting naar de wedstrijd Nederland - Schotland vrijdag 22 maart.

17-03-2024

Wat mooi, dankzij een lid van VVOG Harderwijk kun je met korting naar deze wedstrijd.

Nieuwsoverzicht Archief