Muhammed Emin Pinarbasi is pupil van de week

10 April 2014 / Jeugdcommissie / Jeugd

Tijdens de wedstrijd VVOG - SVZW is onze F3 speler Muhammed Emin Pinarbasi pupil van de week.

Muhammed Emin is 3 jaar geleden begonnen bij de dolfijntjes. Vervolgens een seizoen gespeeld in de F5 en dit jaar in de F3, maar volgend jaar moet hij nog een jaartje in de F-pupillen spelen omdat hij vorig jaar vervroegd naar de F-pupillen is gehaald.

Het liefst speelt hij in de spits. Bij VVOG vindt hij het erg leuk omdat veel van zijn vrienden hier ook spelen en omdat zijn vader hier ook trainer is (van de B1, red.). Zijn favoriete club is Barcelona en zijn favoriete speler is Messi. Hij heeft ook vele shirts van hem. Daarnaast is Galatasaray ook zijn favoriete club waar Wesley Sneijder speelt.

Muhammed Emin zit in groep 4 van Dominicus Savio en kijkt vaak naar Cartoon Network en samen met zijn vader kijkt hij ook voetbal. ZMijn hobby’s zijn voetballen met vrienden op een voetbalveldje buiten en gamen. 

Zijn voorspelling voor de wedstrijd van zaterdag? Hij hoopt dat VVOG gaat winnen met 2-0.

Lees bericht

Ervaren vuurvreter Gert Kruys naar VVOG

18-04-2024

VVOG heeft een akkoord bereikt met Gert Kruys (62).

Lees bericht

Snijders bezig aan laatste seizoen bij VVOG

16-04-2024

Jeffrey Snijders en de technische commissie zijn in goed onderling overleg overeengekomen de samenwerking na dit seizoen te stoppen.

Lees bericht

Hulp gezocht zondag 5 mei!

16-04-2024

Hulp voor de kantine gezocht bij het Walibi toernooi op zondag 5 mei! Misschien kun je de hele dag of een paar uurtjes, alle hulp is welkom.

Nieuwsoverzicht Archief