Koop een lot voor onze jeugd

10 April 2014 / Redactie / Algemeen

Een lot van de vriendenloterij is een glimlach op het gezicht van onze jeugd waard.

Zaterdag verkopen 2 medewerkers van de Vriendenloterij loten om er voor te zorgen dat onze jeugd zich straks lekker van vermaken in ons vernieuwe clubgebouw. U weet het. Direct na afloop van het seizoen gaan we aan de slag met de vernieuwing van ons clubgebouw. We willen er dan natuurlijk ook voor zorgen dat onze jongens en meisjes zich in ons clubgebouw prima kunnen vermaken met leuke spellen.

En dat is dan ook precies het doel van de verkoop van de loten door de Vriendenloterij want de helft van de prijs van een lot is bestemd voor onze vereniging en dat is € 6,00 per trekking. Er zijn 14 trekkingen per jaar dus omgerekend levert deelname van 1 lot onze club € 84,00 per jaar op.

Als u besluit een lot te kopen dan kost u dat € 12,00 per maand. Deelnemers van de VriendenLoterij maken kans op mooie geldprijzen oplopend tot € 100.000,-. Daarnaast verloot de VriendenLoterij maandelijks tienduizenden andere prijzen, zoals auto’s, reischeques en leuke dagjes uit!

Als deelnemer kan u op elk gewenst moment het lot stopzetten. Hoe langer u meespeelt, hoe meer u onze vereniging steunt. Speel mee, maak kans op mooie prijzen en steun onze club!.

En bovendien ontvangt iedereen die besluit een lot te kopen en langer mee te doen dan een half jaar van ons een hele leuke attentie.

 

Lees bericht

Op 23 maart staat het Business Event 'Golf Meets Voetbal' op de agenda.

18-03-2024

Een mooie samenwerking tussen Soli Clean B.V.Dorhout Mees en VVOG Harderwijk.

Lees bericht

Word jij ballenjongen/-meisje bij een thuiswedstrijd van Ajax?

18-03-2024

We hebben een toffe kans voor jou! 

Lees bericht

Voor de leden van VVOG Harderwijk, met korting naar de wedstrijd Nederland - Schotland vrijdag 22 maart.

17-03-2024

Wat mooi, dankzij een lid van VVOG Harderwijk kun je met korting naar deze wedstrijd.

Nieuwsoverzicht Archief