Het VVOG legioen roert zich

10 April 2014 / Bestuur VVOG / Nieuws van het eerste

Het is hartverwarmend om te zien hoeveel steun we op de sociale media zien.We gaan d'r zaterdag een happening van maken !

Als we ons niet vergissen dan zal Sportpark De Strokel zaterdag bij de wedstrijd VVOG-SVZW in het groen gehuld zijn. Op de sociale media zien we al veel steunbetuigingen en oproepen om er bij te zijn en dat zou voor onze jongens een enorme steun in de rug zijn.

Als bestuur hebben we besloten dat al onze jeugdleden gratis een vriend of vriendin mogen mee nemen voor deze wedstrijd. Laat dan even je lidmaatschapskaart aan de kassakanjers zien en dan is het helemaal goed.

Voor onze seniorenteams stellen we een verfrissende versnapering in het vooruitzicht en momenteel proberen we of we 100 groene sjaals op de kop kunnen tikken die u voor een klein prijsje bij de kassa kunt kopen. Of het lukt weten we op dit moment nog niet maar we gaan er voor.

We zouden het super vinden als al die VVOG'ers met een groen hart zoveel mogelijk reuring zouden willen maken om zo veel mogelijk supporters naar De Strokel te trekken.

Sleep je buurman of buurvrouw mee, een oom, tante, de bakker, slager, vriend, vriendin als ze maar een gezellig sportief humeur meebrengen en veel geluid meenemen om de mannen aan te moedigen.

Want kijk, in moeilijke tijden is het VVOG legioen er altijd voor elkaar.

Tot zaterdag.

Lees bericht

Op 23 maart staat het Business Event 'Golf Meets Voetbal' op de agenda.

18-03-2024

Een mooie samenwerking tussen Soli Clean B.V.Dorhout Mees en VVOG Harderwijk.

Lees bericht

Word jij ballenjongen/-meisje bij een thuiswedstrijd van Ajax?

18-03-2024

We hebben een toffe kans voor jou! 

Lees bericht

Voor de leden van VVOG Harderwijk, met korting naar de wedstrijd Nederland - Schotland vrijdag 22 maart.

17-03-2024

Wat mooi, dankzij een lid van VVOG Harderwijk kun je met korting naar deze wedstrijd.

Nieuwsoverzicht Archief