VVOG legioen bedankt !

13 April 2014 / Redactie / Algemeen

De spelers, trainers en staf en het bestuur willen al die jongens, meisjes, vaders, moeders, opa's en oma's en de trouwe supporters enorm bedanken voor hun steun.

Er was op grote schaal gehoor gegeven aan de oproep om met zoveel mogelijk leden van de VVOG familie onze jongens van het eerste te supporten.

Je zag dat er veel vaders en moeders van onze VVOG jongens en meisjes waren en een grote groep jongens had zelfs de moeite genomen om spandoeken  en fakkels te maken en gaven de hele wedstrijd luidkeels hun steun.

De spelers, trainers, staf en het bestuur zijn daar enorm dankbaar voor ook al was het resultaat niet waar we op gehoopt hadden.

Maar we  laten de moed niet zakken. Zaterdag 19 april moeten we eerst uit tegen Genemuiden en we hopen daar stiekum een puntje weg te kapen.

Maar dan volgen de volgens Marco Roelofsen belangrijkste 3 duels.

Eerst op paasmaandag 21 april thuis om hafl drie tegen DETO die 2 punten boven ons staan. Dan op 3 mei uit tegen CSV Apeldoorn en dan de laatste thuiswedstrij dop 10 mei tegen Berkum.

Voor paasmaandag hopen we weer veel mensen te kunnen mobiliseren om er een enorme steunactie maar bovenal ook voor de VVOG familie een heel leuk programma te kunnen bieden.

U hoort nader van ons maar bij deze nogmaals bedankt.

 

Lees bericht

Op 23 maart staat het Business Event 'Golf Meets Voetbal' op de agenda.

18-03-2024

Een mooie samenwerking tussen Soli Clean B.V.Dorhout Mees en VVOG Harderwijk.

Lees bericht

Word jij ballenjongen/-meisje bij een thuiswedstrijd van Ajax?

18-03-2024

We hebben een toffe kans voor jou! 

Lees bericht

Voor de leden van VVOG Harderwijk, met korting naar de wedstrijd Nederland - Schotland vrijdag 22 maart.

17-03-2024

Wat mooi, dankzij een lid van VVOG Harderwijk kun je met korting naar deze wedstrijd.

Nieuwsoverzicht Archief