TC-Nieuws

2 Juni 2008 / Technische Commissie / Nieuws van het eerste



Richard Pel


door Technische commssie

Richard Pel assistent trainer

Richard Pel vervult komend seizoen de functie van assistent-trainer bij het eerste elftal. Met onder meer zijn jarenlange ervaring als voetballer op het hoogste niveau, zijn visie op het voetbalspelletje en zijn gedrevenheid, denken wij, dat hij van grote waarde kan zijn om onze (jeugdige) spelers naar een hoger niveau te brengen.Als TC en bestuur waren wij in onze nopjes, dat wij ruim voor het einde van de overschrijvingstermijn de A-selectie voor het nieuwe seizoen rond hadden. Hierover hebben wij u ook bericht via de website. Toch kregen wij als verenging op dit terrein te maken met enkele tegenslagen. Zo werd ons in zowel telefonische als persoonlijke gesprekken duidelijk, dat een aantal spelers om uiteenlopende redenen voor een andere vereniging gingen kiezen. Dit waren Jakko Slot, Floris Buitenhuis en Nick Stots. Deze drie spelers hadden een overeenkomst - zonder ontbindende clausules - met de club getekend. Het bestuur onderzoekt nu welke consequenties één en ander heeft voor zowel de vereniging als de betreffende spelers.
Dit alles betekende wel, dat de TC vol aan de bak moest om de selectie op peil te brengen om het beoogde doel (proberen na een jaar terug te keren) te realiseren . Dit heeft vorige week vele extra uren gekost. Maar gelukkig met resultaat. Met Giovanni Boezerman, Donovan Weide, Jonathan Tesileanu en Nick Doppenberg hebben wij overeenstemming kunnen bereiken. Giovanni Boezerman is afkomstig van FC Omniworld (amateurs). Hij is 25 jaar en is een centrale verdediger. Donavan Weide speelde voor Zuidvogels uit Huizen. Hij is 23 jaar en zowel in de verdediging als op het middenveld inzetbaar. Jonathan Tesileanu komt van Lelystad ’67. Hij is 23 jaar en al drie seizoenen een vaste kracht in het eerste elftal. Hij speelt op het middenveld. Nick Doppenberg, 21 jaar, is afkomstig van Zeewolde. Hij kan op meerdere posities in de voorhoede uitstekend uit de voeten. Op het laatste moment heeft ook Amir Zandi nog overschrijving aangevraagd naar onze club. Hij is afkomstig van Waterwijk. Hij wist voor deze club regelmatig te scoren. Hij krijgt in de voorbereiding de kans om te tonen wat hij waard is.

Aan de selectie is ook A-junior Farouk Djemili toegevoegd. Hij heeft het afgelopen seizoen al enkele keren mogen ruiken aan het grote werk. Hij mag komend seizoen in principe nog voor de A-junioren uitkomen. Ook hij krijgt in de voorbereiding de kans om te tonen wat hij waard is. 


Jonathan Tesileanu(bron Website S.V. Lelystad '67) 


Lees bericht

Op 23 maart staat het Business Event 'Golf Meets Voetbal' op de agenda.

18-03-2024

Een mooie samenwerking tussen Soli Clean B.V.Dorhout Mees en VVOG Harderwijk.

Lees bericht

Word jij ballenjongen/-meisje bij een thuiswedstrijd van Ajax?

18-03-2024

We hebben een toffe kans voor jou! 

Lees bericht

Voor de leden van VVOG Harderwijk, met korting naar de wedstrijd Nederland - Schotland vrijdag 22 maart.

17-03-2024

Wat mooi, dankzij een lid van VVOG Harderwijk kun je met korting naar deze wedstrijd.

Nieuwsoverzicht Archief