AJAX kampioenschalen komen naar VVOG

28 April 2014 / Redactie / Algemeen

De vier kampioensschalen van Ajax komen op woensdag 30 april naar Harderwijk als daar de AJAX clinic plaatsvindt !.

Ajax en hoofdsponsor Aegon presenteren de#4oprijtour. Door het organiseren van deze tour bieden Ajax en Aegon supporters de unieke mogelijkheid om de symbolen van het succes van de afgelopen jaren van dichtbij te bewonderen. Op diverse locaties in Nederland kunnen Ajax-fans en voetballiefhebbers op de foto met de vier kampioensschalen. Voorafgaand aan het fotomoment zijn er diverse andere Ajax-gerelateerde activiteiten. Na het maken van de foto ontvangen de deelnemers een leuke give away en kunnen zij op de foto met een oud-Ajacied.

Er is tevens een app ontwikkeld die fans de mogelijkheid biedt om een Ajax-look & feel aan de foto toe te voegen. Fans kunnen deze foto direct delen via hun eigen social media kanalen, onder vermelding van #4oprijtour. Onder de deelnemers zullen mooie Ajax prijzen worden verloot.

En er is meer. Van 28 april tot 2 mei kunnen fans via de site ajax.nl/4oprijtour een foto of video uploaden waarin ze laten weten waarom de Ajax #4oprijtour naar hun dorp of stad zou moeten komen. De twee meest originele inzendingen zullen op 14 en 17 mei worden beloond met een bezoek aan de desbetreffende locatie.

De vier kampioensschalen van Ajax komen op woensdag 30 april naar Harderwijk. De #4oprijtour is die dag van 11.00 uur tot 14.00 uur te bezoeken bij VVOG Harderwijk. Op 18 mei zullen de vier schalen weer ‘terugkeren’ naar Amsterdam. Het volledige schema vindt  u op www.ajax.nl/4oprijtour

 

Lees bericht

Op 23 maart staat het Business Event 'Golf Meets Voetbal' op de agenda.

18-03-2024

Een mooie samenwerking tussen Soli Clean B.V.Dorhout Mees en VVOG Harderwijk.

Lees bericht

Word jij ballenjongen/-meisje bij een thuiswedstrijd van Ajax?

18-03-2024

We hebben een toffe kans voor jou! 

Lees bericht

Voor de leden van VVOG Harderwijk, met korting naar de wedstrijd Nederland - Schotland vrijdag 22 maart.

17-03-2024

Wat mooi, dankzij een lid van VVOG Harderwijk kun je met korting naar deze wedstrijd.

Nieuwsoverzicht Archief