VVOG krijgt vleugels

20 Mei 2014 / Redactie / Nieuws van het eerste

Modou Nyang is voor VVOG al belangrijk geweest zonder nog maar één duel te spelen. In zijn voetsporen volgt nu Pernelly Biya.

Maandagavond tekenden beiden het contract voor VVOG en zullen ze in het nieuwe seizoen een geducht duo gaan vormen op de vleugels van onze frontlinie. Modou "scoorde" al voor VVOG door in de 86e minuut van de voor ons cruciale match tussen CSV Apeldoorn en WHC de 1-2 te scoren tegen -nota bene- WHC keeper Frans Koornberg die volgend jaar ons doel zal verdedigen.

Pernelly Biya is een 21 jarige vleugelspeler die vorig seizoen onder contract stond bij WHC maar vanwege interne perikelen niet aan de bak is gekomen. Het leuke is dat Modou en Pernelly elkaar kennen van het straatvoetbal in Apeldoorn waar ze beiden wonen. Dat koppel heeft natuurlijk alle automatismes al van jongs af aan aangeleerd en daarom hebben we grote verwachtingen van dit "koningskoppel".

Zowel Moudou als Pernelly gaven gisteren aan een goed gevoel bij VVOG te hebben en er alles aan te zullen doen om er een spetterend seizoen van te gaan maken. Jammer dat het nog even duurt voor we hun talenten zullen kunnen aanschouwen maar geduld is een schone zaak.

Lees bericht

Op 23 maart staat het Business Event 'Golf Meets Voetbal' op de agenda.

18-03-2024

Een mooie samenwerking tussen Soli Clean B.V.Dorhout Mees en VVOG Harderwijk.

Lees bericht

Word jij ballenjongen/-meisje bij een thuiswedstrijd van Ajax?

18-03-2024

We hebben een toffe kans voor jou! 

Lees bericht

Voor de leden van VVOG Harderwijk, met korting naar de wedstrijd Nederland - Schotland vrijdag 22 maart.

17-03-2024

Wat mooi, dankzij een lid van VVOG Harderwijk kun je met korting naar deze wedstrijd.

Nieuwsoverzicht Archief