Een seizoen lang PEC Zwolle voor 99 euro!

28 Mei 2014 / Redactie / Algemeen

PEC Zwolle beleefde een prachtige voetbaljaargang. De club kroonde zich tot bekerwinnaar en sloot de competitie af op een verdienstelijke elfde plaats. Het voetbal leeft in het IJsseldelta stadion!

PEC Zwolle wil het nieuwe Eredivisieseizoen samen met jeugdpartner VVOG beleven! De Eredivisionist is blij met de samenwerking met VVOG en wil de banden tussen de clubs verder versterken. De Zwolse club geeft daarom leden van VVOG de mogelijkheid om een seizoen kennis te maken met PEC Zwolle via een speciale Regiovak-actie. De leden van alle PEC Zwolle-jeugdpartners vullen hierbij samen een tribunevak in het IJsseldelta stadion.

VVOG-leden kunnen voor slechts € 99,- een seizoenkaart afnemen voor het seizoen 2014-2015. Normaal zijn de kosten voor deze seizoenkaart € 185,- voor volwassen en € 150,- voor jeugd tot en met 16 jaar. Dit betekent dus een flinke korting! Voor slechts € 5,82 per wedstrijd beleef je een heel Eredivisieseizoen in Zwolle.

Reageer!

Wil je deelnemen aan de actie en een seizoenkaart afnemen? Download hier het Regiovak-inschrijfformulier en retourneer het naar PEC Zwolle. Lever het formulier in bij de Fanshop in het IJsseldelta stadion en betaal contact of per pin. Reageer snel, want er kunnen maximaal 247 leden van alle jeugdpartners deelnemen. Op = op!

Voorwaarden

  • Uitsluitend leden van de jeugdpartners kunnen deelnemen aan de actie.
  • Het is voor een lid mogelijk om één seizoen deel te nemen aan de actie. Na dit seizoen kan het deelnemende lid plaatsnemen elders in het stadion tegen het reguliere tarief.
  • Leden die in seizoen 2013-2014 hebben deelgenomen aan het Regiovak zijn uitgesloten van de actie en kunnen een seizoenkaart afnemen tegen regulier tarief. 
  • Geïnteresseerde leden kunnen zich bij PEC Zwolle aanmelden voor een seizoenkaart via bijgevoegd inschrijfformulier.
  • PEC Zwolle doet bij de jeugdpartner navraag of de aanvrager van de seizoenkaart daadwerkelijk lid is van de vereniging. 
  • Voor deze actie wordt een speciaal Regiovak gereserveerd in het IJsseldelta stadion. Het gaat om vak 25 op de Klaas Drost tribune van het stadion. Totaal kunnen 247 mensen deelnemen aan de actie. Let wel: Op=op!
  • De aanvragen worden op volgorde van binnenkomst behandeld.

 

Lees bericht

Op 23 maart staat het Business Event 'Golf Meets Voetbal' op de agenda.

18-03-2024

Een mooie samenwerking tussen Soli Clean B.V.Dorhout Mees en VVOG Harderwijk.

Lees bericht

Word jij ballenjongen/-meisje bij een thuiswedstrijd van Ajax?

18-03-2024

We hebben een toffe kans voor jou! 

Lees bericht

Voor de leden van VVOG Harderwijk, met korting naar de wedstrijd Nederland - Schotland vrijdag 22 maart.

17-03-2024

Wat mooi, dankzij een lid van VVOG Harderwijk kun je met korting naar deze wedstrijd.

Nieuwsoverzicht Archief