VVOG held Marco Roelofsen aan de slag bij Vitesse

9 Juni 2014 / Redactie / Algemeen

Bij ons heeft hij de status van eeuwige VVOG held bereikt en gelukkig heeft hij nu ook weer een nieuwe uitdaging bij Vitesse.

Samen met zijn maatje Henri Brink, de spelers en het niet aflatende VVOG supporterslegioen presteerde hij het schier onmogelijke. De 10e mei 2014 zal bij iedere VVOG'er nooit meer vergeten worden, huiveringen zullen je over je rug lopen als je daar aan terug denkt en een gevoel van intens geluk zal als een warme deken over je heen vallen. Lijfsbehoud. En dat is in belangrijke mate afgedwongen door de visie en de coaching van deze VVOG'ers in hart in nieren Marco Roelofsen en Henri Brink. Én, dat moeten we er bij zeggen, uiteraard geholpen door het inzicht van enkele visionairs en hulp van vrouwe Fortuna of andere machten ?, wie zal het zeggen. Daarmee heeft Marco bij ons in ieder geval de cultstatus bereikt en zal hij de geschiedenis ingaan als de "held van VVOG".

Laten we ook vooral de prestaties van zijn maat Henri Brink niet vergeten, ook die is daarmee VVOG'er van statuur geworden.

Daarom is het nu zo mooi om te horen dat Marco ook weer een plaats heeft verworven op het podium waar hij gewoon thuishoort en dat is in het betaald voetbal. Marco gaat fulltime aan de slag als trainer van de A1 van Vitesse en we voorzien dat als een stap op weg naar een nog mooier podium als hij (en hij weet waar ik het over heb) zijn leermomenten positief gaat inzetten. Marco vanaf deze plaats namens de hele groene VVOG familie alle succes in Arnhem en we rekenen er ook op dat die samenwerking ook voor VVOG nog mooie dingen zal gaan opleveren.

Lees bericht

Op 23 maart staat het Business Event 'Golf Meets Voetbal' op de agenda.

18-03-2024

Een mooie samenwerking tussen Soli Clean B.V.Dorhout Mees en VVOG Harderwijk.

Lees bericht

Word jij ballenjongen/-meisje bij een thuiswedstrijd van Ajax?

18-03-2024

We hebben een toffe kans voor jou! 

Lees bericht

Voor de leden van VVOG Harderwijk, met korting naar de wedstrijd Nederland - Schotland vrijdag 22 maart.

17-03-2024

Wat mooi, dankzij een lid van VVOG Harderwijk kun je met korting naar deze wedstrijd.

Nieuwsoverzicht Archief