Zuiderzee cup 2014 belooft fiks spektakel te worden

16 Juni 2014 / Redactie / Algemeen

Terwijl oude visserijliederen Veluvia binnengleden en Aaltjesdag in volle gang was, werden wij getracteerd op het spectaculaire Zuiderzee cup 2014 programma

Voor de openingwedstrijden op woensdag 13 augustus lootte de winnaar van 2013, Huizen, de winnaar van 2013, VVOG en zien we dan later op de avond de teams uit de Zuiderzee vissersdorpen pur sang Volendam tegen Urk.

Reijer Roelofsen straalde afgelopen zaterdag tijdens de aftrap van deze Zuiderzee Cup Editie 2014 en daar was alle reden  toe want het programma staat bol van het sentiment maar ook van een sfeervolle en gezellige voetbal en visserijcombinatie.

Op vrijdagavond  15 augustus is er het inmiddels befaamde 35+ veteranentoernooi om de Zuiderzee Veteranen Cup die naadloos zal overgaan in een geweldig gezellige feestavond met live music.

Op de zaterdag daarop volgend, 16 augustus trappen onze dames van het eerste elftal om half twaalf af tegen de beloften van PEC Zwolle. Om half twee vervolgen we met de wedstrijd om de 3e en 4e plaats op het hoofdveld maar is er ook één en al voetbalbedrijvigheid op de andere velden want alle 2e teams spelen dan ook de onderlinge duels tegen elkaar. Terwijl we natuurlijk de geur van vers gebakken vis en gerookte paling niet alleen kunnen opsnuiven maar ook er heerlijk van kunnen genieten. We laten het visserij verleden zien en natuurlijk zal menige visserijsmartlap onze oren bereiken. Dat alles bij elkaar zal ons weer doen herinneren hoe het toe was, de nostalgie zal u om de oren slaan. Dit is een happening die u niet mag missen, schrijf het daarom met dikke letters vast in de agenda.

Om half vier is dat het grote moment daar. Dan begint de finale. De prijsuitreiking staat gepland voor kwart over vijf en wordt gevolgd door het finale feest met live muziek maar ook met de uitslag van de verloting en natuurlijk is er ook nog een prachtige veiling. Kortom alle redenen om te komen, dunkt ons !. Kijk voor al het nieuws ook op de speciale website van de Zuiderzee Cup www.zuiderzeecup.nl

Lees bericht

Op 23 maart staat het Business Event 'Golf Meets Voetbal' op de agenda.

18-03-2024

Een mooie samenwerking tussen Soli Clean B.V.Dorhout Mees en VVOG Harderwijk.

Lees bericht

Word jij ballenjongen/-meisje bij een thuiswedstrijd van Ajax?

18-03-2024

We hebben een toffe kans voor jou! 

Lees bericht

Voor de leden van VVOG Harderwijk, met korting naar de wedstrijd Nederland - Schotland vrijdag 22 maart.

17-03-2024

Wat mooi, dankzij een lid van VVOG Harderwijk kun je met korting naar deze wedstrijd.

Nieuwsoverzicht Archief