Informatieavond jeugdleiders

6 Juli 2014 / Jeugdcommissie / Jeugd

De nieuwe jeugdcommissie nodigt alle jeugdleiders uit voor een belangrijke informatieavond. Zet de data alvast in je agenda !!!

 

Informatieavond jeugdleiders

Bij aanvang van het nieuwe seizoen organiseert de nieuwe jeugdcommissie een informatieavond voor alle jeugdleiders. Het betreft een informatieavond waarin enkele veranderingen en de laatste ontwikkelingen worden besproken. De sprekers informeren de leiders o.a. over hun rol en de gewenste samenwerking met de coördinator. Eén van de doelstellingen van het nieuwe jeugdbestuur is werken aan een duidelijke organisatiestructuur, taakomschrijvingen van onze vrijwilligers en het verbeteren van de kwaliteit m.b.t. de trainingen en trainingsstof. In het reilen en zeilen van onze club is een belangrijke taak weggelegd voor de jeugdleider. Het is daarom van belang dat je bij deze avond aanwezig bent.

Gelet op het aantal teams is er gekozen voor twee avonden.

  • dinsdag 2 september 2014  E, F en G jeugd.
  • donderdag 4 september 2014  A t/m D en de meisjes.

Hoofd opleidingen Gerrit Hup gaat een presentatie geven over het technisch jeugdplan en met name het trainingsjaarplan. In het nieuwe seizoen gaan alle teams werken volgens het trainingsjaarplan en geven alle trainers en leiders invulling aan het technisch jeugdplan. Er komt uniformiteit in de teamafspraken en worden de reglementen en het sanctiebeleid onder de aandacht gebracht. Ook zal de jeugdcommissie haar plannen m.b.t. fysieke invulling aan “Fair Play” en “Respect” presenteren. Er is een presentatie van een jeugdcoördinator over zijn rol en de samenwerking met de jeugdleider.

Over het definitieve programma zul je later worden geïnformeerd maar zet de datum alvast in de agenda !!!

Wij verwelkomen je op 2 of 4 september 2014 graag in, het dan prachtig gerenoveerde, clubhuis. De leden van de jeugdcommissie rekenen op je komst !!!

Lees bericht

Op 23 maart staat het Business Event 'Golf Meets Voetbal' op de agenda.

18-03-2024

Een mooie samenwerking tussen Soli Clean B.V.Dorhout Mees en VVOG Harderwijk.

Lees bericht

Word jij ballenjongen/-meisje bij een thuiswedstrijd van Ajax?

18-03-2024

We hebben een toffe kans voor jou! 

Lees bericht

Voor de leden van VVOG Harderwijk, met korting naar de wedstrijd Nederland - Schotland vrijdag 22 maart.

17-03-2024

Wat mooi, dankzij een lid van VVOG Harderwijk kun je met korting naar deze wedstrijd.

Nieuwsoverzicht Archief