Trots als een pauw

25 Juli 2014 / Sponsorcommissie / Sponsors

Trots als een pauw zijn we omdat we al weer een nieuwe hoofdsponsor kunnen presenteren met een echt Harderwieks hart.

Wij zijn VVOG, verbonden door het magische woord samen en gedreven door passie, trots en ambitie. Ambitie om maximaal voetbalplezier te bieden en zo hoog mogelijk te voetballen. Een club ook met een maatschappelijke opdracht. En een club die de binding met de stad Harderwijk en ondernemers uit Harderwijk en directe omgeving wil verstevigen om daarmee Harderwijk als toeristisch en zakelijke hart van de Noord West Veluwe nog steviger op de kaart te zetten.

Wij zijn dan ook enorm verguld dat we via onze goudsponsor Van Wijnen in contact gekomen zijn met CRH Structural dat zijn roots in Harderwijk heeft met "onze kalkzandsteenfabriek" Calduran. Na een eerste verkenning hebben we met elkaar een businessmodel opgesteld waar beide partijen zich goed bij voelen en dat we in het nieuwe seizoen gaan uitvoeren.

CRH Structural is met haar bedrijven dé partner voor de ruwbouw van bouwend Nederland voor zowel voor de stapelbouw als montagebouw binnen woning- en utiliteitsbouw.CRH Structural heeft vijf sterke merken onder haar dak, namelijk Alvon, Calduran Kalkzandsteen, Heembeton, Dycore Systeemvloeren en Stalius. Binnen CRH Structural bundelen de vier vertrouwde bedrijven, allen werkzaam in het ruwbouw segment, hun krachten. Hierdoor biedt CRH Structural een uitzonderlijk breed assortiment met alle wand-, vloer- en casco-oplossingen voor de woning- en utiliteitsbouw, waarbij innovatie en duurzaamheid onze vertrekpunten zijn. De activiteiten van CRH Structural zijn afgestemd op het gehele bouwproces, van ontwerp-, architecturale of constructieve ondersteuning, tot de levering van de producten met eventuele montage van het complete casco voor de bouwer of aannemer. Opdrachtgevers mogen van CRH Structural innovatieve en duurzame producten en oplossingen verwachten die het bouwproces verbeteren en versnellen voor zowel de woning-als de utiliteitsmarkt.CRH Structural is onderdeel van de CRH Group – internationaal leverancier van bouwmaterialen. (zie voor meer info: http://www.crhstructural.nl/)

Lees bericht

Hulp gevraagd bij Allinq Jeugdtoernooi op 24 augustus

28-03-2024

Op 24 augustus gaan we het Allinq jeugdtoernooi organiseren. Hierbij een oproep om een steentje bij te dragen aan dit toernooi.

Lees bericht

Sponsoren kleden kantinepersoneel mooi aan

26-03-2024

met nieuwe polo's uiteraard voorzien van de sponsorlogo's. 

Lees bericht

Paaseieren zoeken op ons sportpark

24-03-2024

Tweede paasdag, maandag 1 april 2024, gaan we weer paaseieren zoeken op ons mooie sportpark.

Nieuwsoverzicht Archief