VVOG verbonden met de Zuiderzee en de visserij

31 Juli 2014 / Redactie / Nieuws van het eerste

De VVOG selectie ging in de stijl van de Zuiderzee traditie en tegen de achtergrond van de historische hellingbaan van Veluvia op de foto.

Voor de nieuwe VVOG Infogids 2014-2015 wilden we nadrukkelijk de verbinding van onze mooie vereniging met het visserij verleden, de Zuiderzee en onze mooie Hanzestad Harderwijk laten zien. Op aanraden kozen we daarvoor nauurlijk voor de haven en die prachtige locatie van wat ooit de hellingbaan van Oost was en waar je nu met de mooie naam GASTERIJ DE HELLING van Veluvia oneindig kunt genieten van een geweldige zonsondergang onder het genot van een hapje en drankje.

De foto's die u ziet zijn van mijn hand en zullen ongetwijfeld overtroffen worden door die van onze hoffotograaf Joke Huijgen zoals deze zullen worden opgenomen in onze VVOG Infogids 2014-2015.

Maar het geeft u wel een mooi beeld van de mooie zomeravond op 30 juli 2014. Een goeie groep staat daar, we gaan ze op woensdag 6 augustus voor het eerst in actie zien op het Veluwade toernooi tegen Nunspeet.

 

Lees bericht

Op 23 maart staat het Business Event 'Golf Meets Voetbal' op de agenda.

18-03-2024

Een mooie samenwerking tussen Soli Clean B.V.Dorhout Mees en VVOG Harderwijk.

Lees bericht

Word jij ballenjongen/-meisje bij een thuiswedstrijd van Ajax?

18-03-2024

We hebben een toffe kans voor jou! 

Lees bericht

Voor de leden van VVOG Harderwijk, met korting naar de wedstrijd Nederland - Schotland vrijdag 22 maart.

17-03-2024

Wat mooi, dankzij een lid van VVOG Harderwijk kun je met korting naar deze wedstrijd.

Nieuwsoverzicht Archief