Feestelijke heropening VVOG clubgebouw

1 Augustus 2014 / Bestuur VVOG / Algemeen

Zaterdag 6 september is het bij VVOG feest, de heropening van het clubgebouw, de feestavond en de vrijwilligers die in het zonnetje worden gezet.

Terwijl de meesten van ons nog volop genieten van een mooie zomervakantie, gonst het op en rond de VVOG velden van de activiteiten. Een nieuwe VVOG voorzitter, nieuwe hoofdsponsoren en vooral niet te vergeten heel veel vrijwilligers en bevriende bedrijven die in de weer zijn om van ons clubgebouw weer een plaatje te maken. En ik weet niet of u de toiletruimten al heeft gezien maar daar moet u echt even in uw arm knijpen om te kijken of het wel waar is.

Kortom het is tijd voor een feestje.

Dat feestje, dat wil zeggen de feestelijke heropening van ons clubgebouw en het bedanken van al die vrijwilligers die voor VVOG, elke dag (en soms ook nacht) in de weer zijn, staat te gebeuren op ZATERDAG 6 SEPTEMBER.

Eerst zal voorafgaand aan de eerste thuiswedstrijd VVOG-Staphort die natuurlijk om half drie begint, ons mooie clubgebouw feestelijk heropend worden en daarvoor nodigen wij u hierbij vast uit.

Dan zal er na de wedstrijd vanaf ongeveer zes uur een feestavond zijn waarin we onze vrijwilligers bedanken, er natuurlijk weer een mooie verloting zal zijn, een barbeque, drankjes en hapjes en dat allemaal omlijst met de nodige muzikale vitamientjes.

Voor al onze vrijwilligers is deze avond, de barbeque en vijf consumpties per persoon, gratis.
De leden van de ZAVO betalen een bijdrage die via de ZAVO geregeld zal worden.
Van al onze andere VVOG familieleden wordteen bijdrage gevraagd om de kosten te kunnen dekken. We gaan u daar nog nader over informeren.

Geef u op voor dit mooie feest
Onze vrijwiligers kunnen zich voor deze feestelijke avond opgeven bij onze secretaris Peter Kramer via secretaris@vvog.nl . Wilt u bij uw aanmelding even vermelden "Vrijwilliger" en wat voor vrijiwilligerswerk u doet (bijv. "Kantine medewerker")
Ook andere feestgangers kunnen zich vast bij Peter opgeven onder vermelding van "VVOG familielid". Zo krijgen we een goede indruk van alle zaken die we moeten bestellen.

Goed, ik zou zeggen geniet nog van het mooie weer, uw vakantie of andere bezigheden en noteer vast de datum ZATERDAG 6 SEPTEMBER in uw agenda. Samen maken we er weer een heel gezellig feest van.

Mocht u verder nog suggesties, vragen of opmerkingen hebben dan kunt u ons dat berichten via secretaris@vvog.nl

 

 

 

 

 

Lees bericht

Ervaren vuurvreter Gert Kruys naar VVOG

18-04-2024

VVOG heeft een akkoord bereikt met Gert Kruys (62).

Lees bericht

Snijders bezig aan laatste seizoen bij VVOG

16-04-2024

Jeffrey Snijders en de technische commissie zijn in goed onderling overleg overeengekomen de samenwerking na dit seizoen te stoppen.

Lees bericht

Hulp gezocht zondag 5 mei!

16-04-2024

Hulp voor de kantine gezocht bij het Walibi toernooi op zondag 5 mei! Misschien kun je de hele dag of een paar uurtjes, alle hulp is welkom.

Nieuwsoverzicht Archief