3e editie Zuiderzee Cup in teken van nostalgisch verlangen

13 Augustus 2014 / Redactie / Algemeen

Vanavond start start het Zuiderzee Cup toernooi om half zeven met de wedstrijd VVOG-Huizen.

Later op de avond volgt dan Urk tegen Volendam.

De Zuiderzee Cup beleeft al weer zijn derde editie met deelname van Urk, Huizen, nieuwkomer Volendam en gastheer VVOG. De Zuiderzee cup commissie zorgt elk jaar voor groei in de uitstraling en het toernooi is hard op weg om een begrijp te worden. In het kader van het nostalgisch verlangen staat deze editie in het teken van het 1e elftal uit 1980-1981, zijn er oude ambachten te zien, mag het vis roken/bakken natuurlijk niet ontbreken evenals de bijbehorende visserijlieden. Er is aan vermaak voor iedereen gedacht. Een veteranentoernooi op de vrijdagavond, de dames tegen de beloftes van PEC Zwolle, penaltyschieten en een springkussen voor de kids (met dank aan COVEBO), 2e elftallen van de hoofdmachten en natuurlijk een finale feestavond waarbij ook de uitslag van de grote verloting met een heuse scooter als hoofdprijs.

De Zuiderzee Cup Commissie heeft met dit toernooi een hoger doel. Ze verwoorden het als volgt. “Harderwijk en VVOG horen bij elkaar, al meer dan 90 jaar staat VVOG voor voetbal in Harderwijk. En dat willen we zo houden. VVOG is trots op Harderwijk en Harderwijk moet trots op VVOG zijn. Daarom zijn we een nieuw initiatief gestart met doelen voor ogen.

  • VVOG moet op den duur weer op TOP klasse niveau gaan voetballen, daar moeten we in investeren.
  • Een deel van de opbrengst van het toernooi wordt gebruikt om de A selectie sterker te maken.
  • We investeren in de jeugdopleiding om zo ook de jeugd van Harderwijk klaar te stomen voor een plek in het 1e.
  • VVOG wil eigen spelers deze mogelijkheid aanreiken en niet alleen voetballen met spelers van buitenaf.
  • De jeugdselecties zouden op divisie niveau moeten gaan spelen.
  • VVOG wil telkens een mooie seizoensopening starten met een eigen voetbaltoernooi en een mooi feestje na een “lange zomer” zonder voetbal.
  • Aandacht voor de selecties uit een grijs verleden, een damesvoetbal wedstrijd, topteams die strijden om de ZuiderZeeCup, zo ook hun 2e elftallen, een veteranen 35+ toernooi met 8 teams 7x7, visroken & bakken, oude ambachten, een loterij en een finale feest avond met live muziek na de prijsuitreiking.
  • VVOG wil graag extra exposure voor sponsoren, de ZZC is een mooi platform waar gezelligheid en netwerken dan ook prima samen gaan.

De commissieleden (lees oud voetballers van VVOG) van de Vriendstichting VVOG hebben er opnieuw vertrouwen in dat deze editie gaat slagen. We hopen en vertrouwen op uw bijdrage en bezoek en heten u opnieuw van harte welkom op het mooie sportpark van VVOG. Wij doen dit voor VVOG en voor uw genoegen”.

 

Lees bericht

Contactgegevens organisatie jeugd

22-04-2024

Heb je vragen? Kijk dan op de organisatie jeugd pagina bij wie je moet zijn.

Lees bericht

Hulp bij Walibi Cup

22-04-2024

We zijn voor de Walibi Cup dringend opzoek naar hulp voor achter de bar en in de keuken op zondag 5 mei.

Lees bericht

ALV vergadering

22-04-2024

Graag nodigen wij u uit voor de Algemene Ledenvergadering die gehouden wordt op dinsdag 23 april 2024 in ons clubhuis, aanvang 20.00 uur.

Nieuwsoverzicht Archief