Gezocht: ZAVO Activiteitenondersteuner(s)

21 Augustus 2014 / ZAVO / ZAVO

De ZAVO zoekt activiteitenondersteuners! Iets voor jou?

Activiteitenondersteuner (Supportersvereniging ZAVO) 

2-4 uur per week

De doelstelling van de supportersvereniging ZAVO is: Binding & Support. Vanuit de visie Binding organiseren en ondersteunen we allerlei activiteiten. Hierbij kan gedacht worden aan activiteiten voor en na de wedstrijd van VVOG 1, een grote thema-avond, kinderfeesten, klaverjassen. Kortom, de ZAVO voor extra beleving en sfeer. Support doen we niet enkel bij thuiswedstrijden. Ook tijdens uitwedstrijden van VVOG 1 is de supportersvereniging ZAVO actief. Er rijdt namelijk altijd een supportersbus bij de verdere uitwedstrijden. Iedereen kan zo tegen een zeer schappelijke prijs zijn/haar club ondersteunen.

Om deze visie waar te maken is mankracht nodig bij de activiteiten. Denk daarbij aan het ontvangen van de bezoekers, verkopen van loten en het (mee)organiseren van feestavonden en activiteiten. Het motto hierbij is; veel handen maken licht werk. Zodat niemand de werkzaamheden als een plicht gaat ervaren.

Helaas is het aantal handen voor het afgelopen jaar afgenomen. Daarom zoeken we 4 personen die binnen een roulatiesysteem meehelpen de activiteiten in goede banen te leiden. Je kan daarbij zelf aangeven waar je interesse ligt en welke zaterdagmiddagen je schikken (en welke niet).

Ben jij geïnteresseerd om de ZAVO en VVOG in het algemeen een dienst te verlenen, meld je dan aan voor 1 september bij Jos Poot (06-41879580), Kasper Sloot (06-10520948) of Jan Jansen (06-22413516) en informeer naar de mogelijkheden.

Lees bericht

Op 23 maart staat het Business Event 'Golf Meets Voetbal' op de agenda.

18-03-2024

Een mooie samenwerking tussen Soli Clean B.V.Dorhout Mees en VVOG Harderwijk.

Lees bericht

Word jij ballenjongen/-meisje bij een thuiswedstrijd van Ajax?

18-03-2024

We hebben een toffe kans voor jou! 

Lees bericht

Voor de leden van VVOG Harderwijk, met korting naar de wedstrijd Nederland - Schotland vrijdag 22 maart.

17-03-2024

Wat mooi, dankzij een lid van VVOG Harderwijk kun je met korting naar deze wedstrijd.

Nieuwsoverzicht Archief