VVOG verliest eerste bekerduel tegen FC Zutphen

24 Augustus 2014 / Redactie / Nieuws van het eerste

In Zutphen werd na een aanvankelijke voorsprong van 0-1 toch de wedstrijd verloren met 2-1.

VVOG speelde zaterdag op sportpark ’t Meijerink het eerste bekerduel tegen FC Zutphen. FC Zutphen begon goed aan de wedstrijd en zette de tegenstander onder druk. Maar VVOG speelde slim en loerde op de kans. Die kwam in de 22e minuut. Een fraaie aanval over links werd door Rick Boersma uitstekend binnen geschoten, 0-1.In de blessure tijd van de eerste helft scoorde FC Zupthen de 1-1. Een goed ingestudeerde corner van Ricardo Mengerink, bracht de bal via diverse overstapjes bij Tom de Haan, die raak schoot. In de 2e helft was het aanvankelijk VVOG dat de bovenliggende partij was. FC Zutphen nam halverwege de 2e helft het initiatief over en dat resulteerde in de 76e minuut in de 2-1. Een diagonale pass van Klosters op Yessin Maskoul, bracht de Zutphen aanvaller op links zodanig in stelling dat hij zijn directe tegenstander te rap af was, en met een prachtige solo  de 2-1 binnen schoot.

Lees bericht

Hulp gevraagd bij Allinq Jeugdtoernooi op 24 augustus

28-03-2024

Op 24 augustus gaan we het Allinq jeugdtoernooi organiseren. Hierbij een oproep om een steentje bij te dragen aan dit toernooi.