Het gaat weer beginnen ! Wees d'r bij

5 September 2014 / Redactie / Algemeen

Wat hebben we er lang op moeten wachten en wat moest er nog veel gebeuren maar morgen barst het weer los. Wees d'r bij !

Goede VVOG vrienden,

Voor veel teams start zaterdag de competitie weer. In de afgelopen periode zijn ontzettend veel VVOG vrijwilligers bezig geweest om te zorgen dat alles weer klaar is voor de aftrap en daar zijn we weer zeer stil van.

Vanaf deze plaats willen wij iedereen voor morgen maar ook het hele seizoen weer heel veel voetbalplezier en succes toewensen.

Zaterdagmiddag 6 september wordt om tien over twee ook ons prachtig vernieuwde clubgebouw geopend. Ook daar hebben heel veel bevriende bedrijven en VVOG vrijwilligers aan mee gedaan. Het zou mooi zijn als we deze bedrijven en mensen zouden eren door bij die opening aanwezig te zijn. Neem daarom vlaggen en toeters mee en laat zien dat we zo op die manier even in het zonnetje zetten.

Als het goed is heeft (bijna) iedereen zijn ledenpas/seizoenskaart nu in bezit. Voor die leden, vrijwilligers, ondersteunende leden of VVOG Businessrelaties die nog geen ledenpas/seizoenskaart hebben staan vanaf kwart voor twee tot half drie Ruud Posthumus en Henk Hakvoort bij de kassa. Ruud om de namen te noteren van de leden, vrijwilligers en ondersteunende leden die nog geen pas hebben en Henk Hakvoort om de sponsorpakketten uit te reiken.

Voor alle leden, vrijwilligers, ondersteunende leden en sponsoren geldt: Neem je ledenpas/seizoenskaart of VVOG businesspas mee anders loop je het risico dat je niet op het sportpark wordt toegelaten.

Nogmaals morgen een hele mooie VVOG dag gewenst.

Bestuur VVOG    


 

Lees bericht

Op 23 maart staat het Business Event 'Golf Meets Voetbal' op de agenda.

18-03-2024

Een mooie samenwerking tussen Soli Clean B.V.Dorhout Mees en VVOG Harderwijk.

Lees bericht

Word jij ballenjongen/-meisje bij een thuiswedstrijd van Ajax?

18-03-2024

We hebben een toffe kans voor jou! 

Lees bericht

Voor de leden van VVOG Harderwijk, met korting naar de wedstrijd Nederland - Schotland vrijdag 22 maart.

17-03-2024

Wat mooi, dankzij een lid van VVOG Harderwijk kun je met korting naar deze wedstrijd.

Nieuwsoverzicht Archief