Eddy de Boer

10 Juni 2008 / Redactie / Jeugd




door Webredactie

Met Eddy de Boer blikken we even terug op 4 seizoenen bestuurslid jeugd

Na vier seizoenen vindt Eddy de Boer, bestuurslid jeugd, het welletjes en hangt hij zijn functie als bestuurslid jeugd aan de kapstok.

Eddy kijkt redelijk tevreden terug naar de afgelopen 4 seizoenen; de jeugdopleiding is nieuw leven ingeblazen, er ligt een mooi technisch jeugdplan (geschreven door Gerrit Hup), er is een goed blessurebeleid dat ingevuld wordt door Instituut Tolsma, de “muurtjes” binnen de vereniging zijn grotendeels verdwenen en het G voetbal is volledig geïntegreerd binnen de vereniging. Verder is het aantal jeugdleden zo enorm gegroeid dat volgend seizoen gestart gaat worden met een F-league (Interne competitie voor de F-jes).

Eddy: sportief gezien waren het wisselvallige jaren, promoties en degradaties volgden elkaar in rap tempo op. Hoogtepunt is toch wel het behalen van de KNVB beker van de A1, uniek in de geschiedenis van VVOG en een mooier afscheid had ik niet kunnen krijgen.
Er lopen momenteel veel talenten rond bij VVOG, nu is het zaak om deze jongens vast te houden, dit doe je door o.a. deze jongens een eerlijke kans te geven. Deze jongens verdienen dat, vooral omdat veel van deze talenten, die dit seizoen uitkwamen voor de A1, VVOG trouw blijven, dit ondanks aanbiedingen van diverse buurverenigingen.

Waar ben je minder tevreden over?
Heb je een uurtje?
Het eerste wat mij bij deze vraag te binnen schiet zijn de 2de teams, hier zitten vaak welwillende vrijwilligers, vaak ouders, als trainers op. Het mooiste zou zijn als hier ook gediplomeerde trainers op komen te staan, maar ja dan kom je weer bij het kostenplaatje terecht. Ik hoop dat in de toekomst dit wel gerealiseerd kan worden want één ding is wel duidelijk, de 2de teams verdienen meer aandacht.
Ook het materiaal op de oefenvelden is ver van ideaal te noemen. Ik heb hierover mijn ideeën neergelegd bij het bestuur en Stichting accommodatie in de hoop dat hier, mogelijk, wat mee wordt gedaan!

Ga je het missen?
Ik zal niet veel hoeven te missen, m.i.v. het nieuwe seizoen zal ik periodiek bij de trainingen van het G voetbal gaan helpen, zal ik ook op de donderdagavond mijn steentje gaan bijdragen in de kantine en zal ik zitting gaan nemen in de technische commissie.
De meestal urenlange bestuursvergaderingen zal ik zeker niet gaan missen!

Wat wil je nog kwijt?
Dat de ingeslagen weg, die VVOG is ingegaan, wordt vervolgd. Ik ben er zeker van dat wij goed bezig zijn, maar we zullen dit met zijn allen moeten doen. Mensen die achterover leunen en lijdzaam toekijken hebben dan ook geen recht van spreken als iets niet helemaal naar wens verloopt!
Tot slot wil ik van deze gelegenheid gebruik maken om iedereen te bedanken voor haar/zijn steun en inzet tijdens mijn periode als bestuurslid jeugd. Ook de leden van de jeugdcommissie en het algemeen bestuur wil ik bedanken voor de meestal prettige samenwerking. Mijn opvolger, Arjen Zomer, wil ik langs deze weg heel veel succes toewensen als bestuurslid jeugd!

 

Lees bericht

Op 23 maart staat het Business Event 'Golf Meets Voetbal' op de agenda.

18-03-2024

Een mooie samenwerking tussen Soli Clean B.V.Dorhout Mees en VVOG Harderwijk.

Lees bericht

Word jij ballenjongen/-meisje bij een thuiswedstrijd van Ajax?

18-03-2024

We hebben een toffe kans voor jou! 

Lees bericht

Voor de leden van VVOG Harderwijk, met korting naar de wedstrijd Nederland - Schotland vrijdag 22 maart.

17-03-2024

Wat mooi, dankzij een lid van VVOG Harderwijk kun je met korting naar deze wedstrijd.

Nieuwsoverzicht Archief