Jubileum voor Cas Mak

20 September 2014 / Redactie / Algemeen

Afgelopen zaterdag bereikte VVOG 5 legende Cas Mak een nieuwe mijlpaal in zijn toch al imposante carrière door zijn 350e!!! wedstrijd te spelen.

Al met al een feit waar wij als heel VVOG trots op mogen zijn. Cas werd dan ook, bijgestaan door zijn lieftallige echtgenote, op een waardige manier gehuldigd. In de zomer van 1996 besluiten een paar voetbalvrienden een nieuwe team bij VVOG te beginnen. Aangevuld met een aantal jeugdspelers die de overstap naar de senioren waagde was een team geboren.

En nu 19 seizoenen later, zijn er nog drie man van het eerste uur over. Cas Mak, Peter Olofsen en Marnix de Heer. Cas is een fenomeen, de Dirk Kuyt van VVOG 5. Hij kan werkelijk alles. Waar hij vroeger het spel moeiteloos verplaatste door middel van zijn fluwelen traptechniek, is hij tegenwoordig meer allround geworden. Hij heeft zo’n beetje elke positie binnen het team wel bekleed. Bij gebrek aan een keeper heeft hij zelfs een heel seizoen onder de lat gestaan. En niet onverdienstelijk.

Ook buiten het veld staat Cas ook zijn mannetje. Zo is hij jarenlang naast actief voetballen ook trainer en leider geweest van zijn elftal en is de bedenker van het befaamde trapezium systeem? Dit heeft het vijfde de nodige punten opgeleverd.

Cas, bezield pianostemmer in het dagelijks leven, wordt net als zijn grote voorbeeld Van Basten niet altijd begrepen. Is het de genialiteit van een begaafde speler? Wie zal het zeggen. Het feit dat hij komend jaar gewoon weer over de velden dwarrelt toont in ieder geval een dosis doorzettingsvermogen en bezieling aan. Een toonbeeld voor vele groen-witten.

Lees bericht

Kafumba Cherif naar VVOG

14-04-2024

Kafumba Cherif speelt vanaf aankomend seizoen voor VVOG.

Lees bericht

Nieuws over de staf van VVOG O23

12-04-2024

Zoals bekend zal VVOG gaan starten met VVOG O23 en wordt Egbert Kragt hier de hoofdtrainer van.

Lees bericht

Zaterdag is Sam Kuijpers pupil van de week

12-04-2024

Zaterdag 12 april is Sam Kuijpers pupil van de week bij de wedstrijd VVOG - Quick '20.

Nieuwsoverzicht Archief