Peter maakt zijn selectie bekend

17 September 2014 / Jeugdcommissie / Jeugd

We verwelkomen onze nieuwe vrijwilligers op het wedstrijdsecretariaat.

Peter maakt zijn selectie bekend

Met trots presenteerde Peter Kloppenburg de ochtendploeg van het wedstrijdsecretariaat voor de jeugd. Het team is uitgereid met 5 enthousiaste vrijwilligers.

Eén van de doelstellingen van de jeugdcommissie is de service op het wedstrijdsecretariaat verruimen. Dit is voor een belangrijk deel verwezenlijkt. Aan de oproep om medewerkers voor het wedstrijdsecretariaat is gehoor gegeven. Hier zijn we erg gelukkig mee. Allen van harte welkom !!!

Het wedstrijdsecretariaat is het kloppend hart van de vereniging. In deze regiekamer is het een gaan en komen van leiders, scheidsrechters en andere betrokkenen. Voor alle vragen en bijzonderheden komt men naar het wedstrijdsecretariaat. Peter had er in zijn eentje de handen vol aan. Gelukkig kan hij altijd rekenen op Peter van Uffelen,  de duizendpoot van onze vereniging die naast zijn rol als KNVB scheidsrechter, speaker, kantinemedewerker, spelregeldeskundige, vaste kracht van de onderhoudsploeg, manusje van alles en medewerker wedstrijdsecretariaat (o.a.zaterdag middag), altijd bereid is om bij te springen. Om deze mannen hier en daar wat te ontzien hebben wij besloten het team uit te breiden.

De nieuwe medewerkers zijn: v.l.n.r. Rachel Sjoersma, Diana van de Meent, Natasja Peetoom, Claudia van de Burgh en Guido Munk.

Wij wensen onze nieuwe vrijwilligers veel succes !!!

 

Nu hopen we dat er ook gehoor wordt gegeven aan de oproep voor scheidsrechters. Er moeten echt mensen bij. Voor deze dankbare taak kunt u zich melden bij deze zelfde Peter Kloppenburg. U kunt rekenen op een interne opleiding van ervaren scheidsrechters. Daarnaast bestaat er een mogelijkheid tot een KNVB opleiding. We rekenen er op dat zich de komende weken mensen zullen aanmelden.

                                                Bij VVOG doen we het goed want we doen het samen !!!

De jeugdcommissie

 

Lees bericht

Bezoek Walking Football aan het Marius van Dokkummuseum

19-04-2024

De heren van het Walking Football hadden met de Grote Clubactie een prijs gewonnen: een bezoek aan het Stadsmuseum en Marius van Dokkum museum.

Lees bericht

Ervaren vuurvreter Gert Kruys naar VVOG

18-04-2024

VVOG heeft een akkoord bereikt met Gert Kruys (62).

Lees bericht

Snijders bezig aan laatste seizoen bij VVOG

16-04-2024

Jeffrey Snijders en de technische commissie zijn in goed onderling overleg overeengekomen de samenwerking na dit seizoen te stoppen.

Nieuwsoverzicht Archief