VVOG zoekt jeugdleiders en -trainers

16 Juni 2008 / Redactie / Jeugd




door Jeugdcommissie

Het aantal jeugdleden bij VVOG is weer gestegen en dat betekent dat er voor aankomend seizoen weer een groot aantal jeugdteams zijn ingeschreven bij de KNVB. Helaas zijn nog niet alle jeugdteams voorzien van leiders en trainers. Met name bij de junioren- en D pupillen teams zijn wij nog op zoek naar vrijwilligers die op de wedstrijddagen een team willen begeleiden. Ook zijn wij nog op zoek naar geschikte trainers voor de selectieteams A2, B2, C2,  D2 en Meisjes B. Deze teams trainen tweemaal per week. Enige ervaring op trainingsgebied is gewenst. Binnen VVOG is er overigens de mogelijkheid om onder bepaalde voorwaarden kosteloos een jeugdtrainerscursus te volgen.

Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie over het jeugdleider- of jeugdtrainerschap dan kunt u contact opnemen met het hoofd opleidingen Gerrit Hup, tel. 06-53357157

Mocht u interesse hebben in één van beide functies dan kunt u zich aanmelden via de VVOG site.
Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.  
Lees bericht

Snijders bezig aan laatste seizoen bij VVOG

16-04-2024

Jeffrey Snijders en de technische commissie zijn in goed onderling overleg overeengekomen de samenwerking na dit seizoen te stoppen.

Lees bericht

Hulp gezocht zondag 5 mei!

16-04-2024

Hulp voor de kantine gezocht bij het Walibi toernooi op zondag 5 mei! Misschien kun je de hele dag of een paar uurtjes, alle hulp is welkom.

Lees bericht

Kafumba Cherif naar VVOG

14-04-2024

Kafumba Cherif speelt vanaf aankomend seizoen voor VVOG.

Nieuwsoverzicht Archief