Aan alles komt een einde

30 September 2014 / Redactie / Algemeen

Tsja, en dan is het zover. Aan het instituut TimeFlex Football Academy komt vandaag een einde.

 

 

 

 

Drie seizoenen lang heeft TimeFlex Payrolling een uitermate belangrijke rol gespeeld in de ontwikkeling van het jeugdvoetbal bij VVOG.Dat gold zowel de ontwikkeling in de breedte als de talentontwikkeling.De TimeFlex Football Academy heeft ook mede gezorgd voor het terugbrengen van het voetbalplezier en het familiegevoel bij VVOG.

De directie van TimeFlex Payrolling Frankt 't Jong, Marco Heemskerk en Maarten van Panhuis  hebben we al eerder laten weten dat we daar zeer verguld mee zijn geweest.

De TimeFlex Football Academy is de opmaat geweest naar een meer gestructureerde aanpak van de jeugdopleiding bij VVOG. Die professionalisering krijgt nu actieve invulling aan de hand van ons hoofd opleidingen Gerrit Hup en de zeer ambitieuze jeugdcommissie onder aanvoering van Gert Jan Krop en Antonio Vivas.Maar natuurlijk vloeit deze ook voort uit de visie van oud spelers en trainers van VVOG met als boegbeeld Henk Drost die samen met Marco Roelofsen TimeFlex Payrolling warm heeft weten te krijgen voor de financiering.

Gelukkig krijgt het instituut in de basis een vervolg met de ING Voetbal Academie en zullen we gericht op zoek gaan naar VVOG Business relaties die bijvoorbeeld een voetbalclinic willen sponsoren.

Rest niets dan dankbaarheid en nogmaals dank aan TimeFlex Payrolling

Lees bericht

Op 23 maart staat het Business Event 'Golf Meets Voetbal' op de agenda.

18-03-2024

Een mooie samenwerking tussen Soli Clean B.V.Dorhout Mees en VVOG Harderwijk.

Lees bericht

Word jij ballenjongen/-meisje bij een thuiswedstrijd van Ajax?

18-03-2024

We hebben een toffe kans voor jou! 

Lees bericht

Voor de leden van VVOG Harderwijk, met korting naar de wedstrijd Nederland - Schotland vrijdag 22 maart.

17-03-2024

Wat mooi, dankzij een lid van VVOG Harderwijk kun je met korting naar deze wedstrijd.

Nieuwsoverzicht Archief