Spannende week voor de helden van de E1

16 Oktober 2014 / Redactie / Jeugd

Een leuke en spannende week voor de jongens van de E1. Eerst gisteren een toernooi georganiseerd door PEC Zwolle en dan ....

Gisteren speelde de 2e jaars uit de E1, aangevuld met 2e jaars uit de E2, een toernooi bij v.v. Staphorst dat geïnitieerd is door PEC Zwolle (http://www.peczwolle.nl/nl/nieuwsarchief/woensdag-toernooi-bij-drie-convenantclubs2014-10-13).

Dit toernooi is een initiatief van PEC Zwolle voortvloeiend uit de samenwerking die de club heeft met de amateurverenigingen.

De wedstrijden worden 9 tegen 9 gespeeld, een eerste opstap naar het voetballen op het “echte” veld. In de poule van VVOG zijn naast de gastheer ook ingedeeld Alcides, vv Nunspeet en FC Meppel.

Nadat de jongens van de E1 woensdag hebben geproefd aan het “echte” veld mogen ze vrijdagavond een wedstrijd spelen in het stadion van FC Volendam, voorafgaand aan de wedstrijd FC Volendam – Almere City.

De tegenstander die avond is Zouaven E1 uit Grootebroek  (Noord – Holland). Deze wedstrijd is onderdeel van de DEEN Cup (http://www.deen.nl/nu-bij-deen/deen-cup). Na de voorwedstrijd blijven ze natuurlijk kijken hoe het jupiler league duel eindigt.

Lees bericht

Op 23 maart staat het Business Event 'Golf Meets Voetbal' op de agenda.

18-03-2024

Een mooie samenwerking tussen Soli Clean B.V.Dorhout Mees en VVOG Harderwijk.

Lees bericht

Word jij ballenjongen/-meisje bij een thuiswedstrijd van Ajax?

18-03-2024

We hebben een toffe kans voor jou! 

Lees bericht

Voor de leden van VVOG Harderwijk, met korting naar de wedstrijd Nederland - Schotland vrijdag 22 maart.

17-03-2024

Wat mooi, dankzij een lid van VVOG Harderwijk kun je met korting naar deze wedstrijd.

Nieuwsoverzicht Archief