Niet elke sponsordeal loopt goed af

21 Oktober 2014 / Redactie / Algemeen

Dat ondervond VVOG 7 toen zij dachten in de firma Beerensteyn een grote vis aan de haak te hebben geslagen !. Luister en huiver.

 

 

VVOG 7. Ze draaien op dit ogenblik goed mee. Een goede sponsor zou ze misschien naar nog grotere hoogten brengen. Althans dat dachten er een aantal. De echte reden was, dat enkele teamleden de maten van het 7e in de maling wilde nemen via het programma Zoete Wraak van SBS6. Dat pakte heel anders uit toen juist de grappenmakers doelwit werden van "zoete wraak" en zij in Vierhouten uitgenodigd werden voor een diner met Big Sponsor BEERENSTEYN.


Maar......dan moesten alle teamleden nog wel even apart in een andere ruimte op de foto. De sfeer van grappen en grollen slaat al gauw om als die maten niet meer terugkomen en er ook nog vreemde geluiden uit de nabijgelegen ruimte aanzwellen en de 2.18m lange butler met een pakket langs de ramen loopt. Gelukkig loopt het goed af maar de schrik bij de aanvankelijke jokers zat er wel goed in. En...helaas, de sponsordeal, daar konden ze naar fluiten. Voor wie het filmpje wil zien kan terecht op YOUTUBE (zoek op: SBS6-zoete wraak-enge sponsor).

Lees bericht

Op 23 maart staat het Business Event 'Golf Meets Voetbal' op de agenda.

18-03-2024

Een mooie samenwerking tussen Soli Clean B.V.Dorhout Mees en VVOG Harderwijk.

Lees bericht

Word jij ballenjongen/-meisje bij een thuiswedstrijd van Ajax?

18-03-2024

We hebben een toffe kans voor jou! 

Lees bericht

Voor de leden van VVOG Harderwijk, met korting naar de wedstrijd Nederland - Schotland vrijdag 22 maart.

17-03-2024

Wat mooi, dankzij een lid van VVOG Harderwijk kun je met korting naar deze wedstrijd.

Nieuwsoverzicht Archief