VVOG maakt speerpunt van doorstroming jeugdtalenten

12 November 2014 / Redactie / Algemeen

Mustafa Kalkan van de A1 is het eerste VVOG jeugdtalent die een "Bijzonder Jeugdtalent overeenkomst"kreeg aangeboden.

Het bestuur, de jeugdcommissie en Hoofd opleidingen Gerrit Hup met zijn companen hebben de eerste concrete stap gezet om VVOG jeugdtalenten te behouden en te begeleiden in de doorstroming naar onze hoofdmacht. We kennen al meer jeugdspelers die doorgedrongen zijn tot het eerste elftal zoals Lars Kerver en onlangs Kevin van der Vlag en Nouafal Boutachkourt. Maar bestuur, jeugdcommissie en Hoofd opleidingen Gerrit Hup willen dat voor de toekomst gaan borgen via deze  "Bijzondere Talent Overeenkomst".

Bestuurslid Voetbalzaken Herman Dekker daarover: "Bijzonder Talent"-contract is een nieuw contract dat wij bij VVOG hebben geintroduceerd om het belang dat wij hechten aan de doorstroming van de eigen jeugd naar de top van ons prestatief voetbal te benadrukken. Dit contract zal zeer selectief worden aangeboden aan jeugdspelers waarin wij als VVOG grote mogelijkheden   voor de toekomst zien. Aan de ontwikkeling van de speler zal extra aandacht worden besteed. Met dit contract spreken wij ons vertrouwen in de speler uit door een premie in het vooruitzicht te stellen als binnen 3 jaar aan de afgesproken verwachtingen (doorbraak richting het 1e elftal) wordt voldaan. Met het contract wordt ook beoogd VVOG-talenten blijvend aan VVOG te binden.

Hoofd opleiding Gerrit Hup voegt daar aan toe "Het is ook om een inspireerde werking uit te laten gaan richting andere talentvolle jeugdspelers".

We juichen deze ontwikkeling als stap aan een professionelere jeugdopleiding van harte toe.

 

 

 

Lees bericht

Op 23 maart staat het Business Event 'Golf Meets Voetbal' op de agenda.

18-03-2024

Een mooie samenwerking tussen Soli Clean B.V.Dorhout Mees en VVOG Harderwijk.

Lees bericht

Word jij ballenjongen/-meisje bij een thuiswedstrijd van Ajax?

18-03-2024

We hebben een toffe kans voor jou! 

Lees bericht

Voor de leden van VVOG Harderwijk, met korting naar de wedstrijd Nederland - Schotland vrijdag 22 maart.

17-03-2024

Wat mooi, dankzij een lid van VVOG Harderwijk kun je met korting naar deze wedstrijd.

Nieuwsoverzicht Archief