Nieuwe Technisch Jeugd Coördinatoren

14 November 2014 / Jeugdcommissie / Jeugd

Bekende gezichten in een nieuw jasje. Binnen de technische begeleiding van de jeugdafdeling hebben zich wat mutaties voorgedaan. 

Gerrit Doornhof kon zijn taak als technisch jeugdcoördinator voor de jeugd niet meer vervullen. Gerrit is erg druk met zijn reguliere baan als planner bij een groot transportbedrijf en heeft zijn functie beschikbaar gesteld. Wij danken Gerrit voor alles wat hij voor de jeugd heeft gedaan. Bij de meisjes heeft Henk Burggraaf aangegeven zijn taak als technisch jeugd coördinator te willen overdragen. Henk is erg druk met heel veel andere taken bij onze vereniging en moet keuzes maken. Ook spreken wij onze dank uit voor de inzet die wij van Henk hebben mogen ervaren.

Onze coördinator Ben van Reenen had de A, B, C en D sectie onderzocht en werd daarbij ondersteund door Bert Verbeek. Laatst genoemde is per ingang van het nieuwe seizoen gestopt. Ook danken we Bert voor zijn inzet voor de club.  Willem Jansen, coördinator voor de G jeugd, heeft zijn taak voorlopig even neergelegd. Willem doet een poosje rustig aan en zal t.z.t. zijn taak weer oppakken. Voorlopig neemt niemand minder dan Willem Blom de taak van zijn naamgenoot over. Willem is bekend met het G voetbal en al jaren een vaste kracht achter deze mooie teams. We danken Willem en zijn blij dat we op hem kunnen rekenen.

Mede door boven genoemde ontwikkelingen hebben we er voor gekozen een nieuwe verdeling te maken. Ondertussen zijn we er in geslaagd enthousiaste voetballiefhebbers te vinden die een deel van de open plekken willen invullen. Dat zijn Hetty Jansen-Ten Brink en Jean Benek. Beide beschikken over een groen-wit hart en kennen onze vereniging als geen ander.

De nieuwe verdeling is als volgt.

A en B sectie Ben van Reenen
C sectie vacant
D sectie vacant
E sectie Hetty Jansen - ten Brink
F sectie Arie van Dijk
Dolfijntjes / F-League Ben Jansen
Meisjes Jean Benek
G-Jeugd Willem Blom / Willem Jansen

 

Wij wensen de nieuwe coördinatoren Hetty, Jean en Willem veel succes!!!

Wij hopen de vacatures voor de C en D secties ook zo snel mogelijk te kunnen invullen. Geïnteresseerden kunnen contact opnemen met Hoofd Jeugd Opleidingen Gerrit Hup of leden van de Jeugdcommissie. Wij vragen affiniteit met jeugdvoetbal, voetbaltechnisch inzicht, goede communicatieve eigenschappen en goed organisatorisch vermogen. Als coördinator ben je de schakel tussen de teams, de jeugdcommissie en Hoofd Jeugd Opleidingen. De coördinator denkt oplossingsgericht en beschikt over wat vrije tijd om deze taak goed te kunnen vervullen.

Ben je geïnteresseerd en wil je een uitgebreide beschrijving van de functie “Technisch Jeugd Coördinator” neem dan contact op met de jeugdcommissie.

 

De jeugdcommissie

Lees bericht

Op 23 maart staat het Business Event 'Golf Meets Voetbal' op de agenda.

18-03-2024

Een mooie samenwerking tussen Soli Clean B.V.Dorhout Mees en VVOG Harderwijk.

Lees bericht

Word jij ballenjongen/-meisje bij een thuiswedstrijd van Ajax?

18-03-2024

We hebben een toffe kans voor jou! 

Lees bericht

Voor de leden van VVOG Harderwijk, met korting naar de wedstrijd Nederland - Schotland vrijdag 22 maart.

17-03-2024

Wat mooi, dankzij een lid van VVOG Harderwijk kun je met korting naar deze wedstrijd.

Nieuwsoverzicht Archief