Nieuw kledingbeleid VVOG

9 Juli 2008 / Redactie /




Door: Sponsorcommissie

Op de ALV van 12 juni j.l. is het kledingbeleid voor komend seizoen vastgesteld. Hieronder treft u informatie aan over het nieuwe kledingbeleid. Deze informatie is zowel bestemd voor de voetballende leden, als de trainers en elftalbegeleiders.

Doelstelling


Doelstelling van het nieuwe kledingbeleid is dat de gehele vereniging in een uniforme outfit loopt. In overleg met kledingsponsors Telstar en Hummel is gekozen voor het Londen-tenue van Hummel. VVOG vindt het belangrijk dat de kleding er netjes uitziet. Vandaar dat ieder team gemiddeld 1 keer per 3 jaar nieuwe kleding ontvangt. Dit betekent dat komend seizoen ongeveer 18 teams nieuwe wedstrijdkleding ontvangen. Dit zijn in eerste instantie de teams met (relatief) oude kleding.

Bruikleen en kosten


De kleding wordt door VVOG aan de leden in bruikleen gegeven. Dit betekent dat de leden er zuinig mee om moet gaan. Aan het eind van ieder seizoen neemt VVOG de (gewassen) kleding weer in. Kosten van vermissing van in bruikleen verstrekte kleding worden aan de gebruiker in rekening gebracht.

De leden betalen hun kledingbijdrage via de reguliere contributiefactuur. Doordat bij Telstar een prima korting is bedongen kunnen we de bedragen per lid zo laag mogelijk houden. Komend seizoen bedragen de kledingkosten EURO 15 voor jeugdleden en EURO 17,50 voor senioren.

Kleding bestellen


De kledingcoördinatoren (zie onderaan dit bericht) maken jaarlijks een inventarisatie van de aanwezige kleding. Op basis hiervan wordt bepaald welke teams in aanmerking komen voor nieuwe kleding. Het bestellen van de kleding wordt altijd verricht door de kledingcoördinatoren. Met ingang van komend seizoen is het dus niet langer mogelijk om wedstrijdkleding buiten VVOG om in te kopen! Alle wedstrijdkleding wordt ingekocht via kledingsponsor Telstar, waar VVOG een kledingcontract mee heeft afgesloten. Hierdoor kan de kleding tegen extra gunstige voorwaarden door VVOG worden ingekocht.

De voetbalschoenen worden niet rechtsreeks door VVOG ingekocht. Leden zijn dus vrij om zelf te bepalen in welk merk voetbalschoenen zij spelen en waar ze deze kopen. In overleg met de sponsorcommissie van VVOG heeft kledingsponsor Telstar echter een aantrekkelijke aanbieding ontwikkeld voor VVOG-leden: 10% korting en een gratis VVOG-Telstar bal bij aankoop van een paar voetbalschoenen.

Shirtsponsoring


Sponsoring is voor VVOG een belangrijke inkomstenbron. Zonder sponsoring kunnen veel zaken niet gerealiseerd worden. Vandaar dat bedrijven die als shirtsponsor willen optreden zeer welkom zijn bij VVOG. Interesse van sponsors kan het best gemeld worden bij de sponsorcommissie. De sponsorcommissie neemt dan contact op met de potentiële sponsor, zodat zaken vlot afgehandeld kunnen worden. Van de binnengekomen sponsorgelden komt de helft ten goede van de betreffende sectie, terwijl de andere helft in de algemene sponsorpot wordt gestort.

Meer informatie?


Voor algemene informatie over het nieuwe kledingbeleid of vragen over shirtsponsoring kunt u zich wenden tot Laurens Sloot (sponsorcommissie), tel: 06-235 96 271, sloot@efmi.nl

De kledingcoördinatoren zijn:
-    Jeugdsecties: Jos Poot, tel 0341-420398, s.c.poot@zonnet.nl
-    Seniorensecties: Willem de Kleer, willemdekleer@hotmail.com
Lees bericht

Op 23 maart staat het Business Event 'Golf Meets Voetbal' op de agenda.

18-03-2024

Een mooie samenwerking tussen Soli Clean B.V.Dorhout Mees en VVOG Harderwijk.

Lees bericht

Word jij ballenjongen/-meisje bij een thuiswedstrijd van Ajax?

18-03-2024

We hebben een toffe kans voor jou! 

Lees bericht

Voor de leden van VVOG Harderwijk, met korting naar de wedstrijd Nederland - Schotland vrijdag 22 maart.

17-03-2024

Wat mooi, dankzij een lid van VVOG Harderwijk kun je met korting naar deze wedstrijd.

Nieuwsoverzicht Archief