Bestuursmededelingen.

10 Juli 2008 / Bestuur VVOG / Algemeen

door Bestuur

Het bestuur is zeer blij met de nieuwe bestuursleden in het algemeen bestuur. Te beginnen bij het secretariaat. Het heeft lang geduurd een geschikte kandidaat te vinden. Bij het opgeven van haar dochter bij onze vereniging kwam Suzanne Dekker – Knol  er achter dat de vereniging zonder secretariaat zat. Daar wilde zij wat aan doen. Na gesprekken met een aantal leden van het algemeen bestuur is ze zo enthousiast geraakt dat zij de uitdaging graag aanneemt. In de onlangs gehouden Algemene Ledenvergadering is zij dan ook benoemd als secretaris. Wij wensen haar veel suces en hopen lange tijd van haar inzet en tijd gebruik te maken. Suzanne Dekker – Knol is bereikbaar onder haar mobiele nummer 06 22 217 227. Haar e-mail adres is secretaris@vvog.nl .

Ook tijdens de Algemene Ledenvergadering hebben er twee wijzigingen in  het algemeen bestuur plaatsgevonden. De heer Willem de Kleer neemt de taak over van Jan Heldoorn en wordt bestuurslid van het zaterdagvoetbal. Willem de Kleer is bereikbaar onder telefoon nummer 06 50 741 634 en zijn e-mailadres is zaterdagcommissie@vvog.nl. De heer Arjen Zomer neemt de taak over Eddy de Boer en wordt bestuurslid het jeugdvoetbal. Arjen Zomer is bereikbaar onder telefoonnummer 06 53 706 546 en zijn e-mailadres is jeugdcommissie @vvog.nl. Beide heren hebben reeds hun sporen voor de vereniging verdiend.

Het bestuur van VVOG bedankt beide heren voor al hun tijd en inzet en is verheugd dat beide heren Heldoorn en De Boer voor het verenigingswerk behouden blijven. Zij zullen in diverse commissies plaatsnemen.
Lees bericht

Op 23 maart staat het Business Event 'Golf Meets Voetbal' op de agenda.

18-03-2024

Een mooie samenwerking tussen Soli Clean B.V.Dorhout Mees en VVOG Harderwijk.

Lees bericht

Word jij ballenjongen/-meisje bij een thuiswedstrijd van Ajax?

18-03-2024

We hebben een toffe kans voor jou! 

Lees bericht

Voor de leden van VVOG Harderwijk, met korting naar de wedstrijd Nederland - Schotland vrijdag 22 maart.

17-03-2024

Wat mooi, dankzij een lid van VVOG Harderwijk kun je met korting naar deze wedstrijd.

Nieuwsoverzicht Archief