C4, E6, E9, F5 en F6 kampioen

30 November 2014 / Redactie / Jeugd

Nadat de meiden van MC1 vorige week al kampioen waren geworden, zijn de C4, E6, E9, F5 en F6 op de laatste speeldag kampioen geworden in de najaarscompetitie.

C4

De C4 ging de laatste wedstrijd in met de wetenschap dat het alleen nog op doelsaldo ingehaald kon worden. Bij winst of gelijkspel was de titel sowieso binnen. Bij een verliespartij moest Veluwse Boys een doelsaldo van 19 doelpunten goed maken. Voor aanvang van de wedstrijd was al duidelijk dat het kampioenschap binnen was. Veluwse Boys verloor bij DVS en daarmee waren de jongens van de C4 zeker van de titel. De laatste wedstrijd werd in stijl afgesloten door een 8-0 overwinning. Een kanpioenschap behaald door alle wedstrijden te winnen en slechts 3 doelpunten tegen te krijgen, Grote klasse !

E6

De jongens van de E6 verloren vorige week de topper tegen Sparta Nijkerk. Hierdoor kwamen beide teams gelijk in punten en ook het doelsaldo was gelijk. Spanning voor de laatste wedstrijd. Beide teams wonnen hun laatste wedstrijd. Sparta Nijkerk met 2-0 en VVOG met 4-1. Hierdoor zijn beide teams geeindigd met 10 overwinningen en 1 verliespartij. Het doelsaldo van VVOG 1 puntje beter en dat was doorslaggevend voor de titel. Gefeliciteerd !

E9

Bij winst zou de E9 zeker zijn van het kampioenschap. En dat is gelukt. Met maar liefst 15-0 werd rode lantaarndrager NSC aan de kant gezet. De directe concurrent VVOP verloor de laatste wedstrijd tegen de nummer drie van de ranglijst Stroe. Zo eindigde de competitie met een verschil van 4 punten tussen de de kanpioen VVOG E9 en de runner-up VVOP E4.

 

F5

Met negen overwinningen en 1 gelijskpel is de F5 kanpioen geworden. Zaterdag stond de lastige uitwedstrijd tegen de nummer drie van de ranglijst (SDC Putten) op het programma. Bij winst zou het kampioenschap binnen zijn, de voorsprong op nummer 2 was namelijk maar 1 punt. Een nipte overwinning (2-3) was voldoende om de titel binnen te halen. Goed gedaan !

F6

Net als de E6 is de F6 ook op doelsaldo kampioen geworden. 10 overwinningen, 1 verliespartij, 73 doelpunten gescoord en slechts 7 goals tegen in 11 wedstrijden. Een prestatie van formaat. De laatste wedstrijd werd met 5-0 gewonnen. Directe concurrent s.v. Lelystad kwam nog akelig dichtbij met een 12-1 overwinning. Het verschil in doelsaldo blef door deze uitslagen steken op 3 doelpunten in het voordeel van VVOG F6. 

Namens alle leden van onze vereniging van harte gefeliciteerd met het behalen van het kampioenschap !

 

Lees bericht

Op 23 maart staat het Business Event 'Golf Meets Voetbal' op de agenda.

18-03-2024

Een mooie samenwerking tussen Soli Clean B.V.Dorhout Mees en VVOG Harderwijk.

Lees bericht

Word jij ballenjongen/-meisje bij een thuiswedstrijd van Ajax?

18-03-2024

We hebben een toffe kans voor jou! 

Lees bericht

Voor de leden van VVOG Harderwijk, met korting naar de wedstrijd Nederland - Schotland vrijdag 22 maart.

17-03-2024

Wat mooi, dankzij een lid van VVOG Harderwijk kun je met korting naar deze wedstrijd.

Nieuwsoverzicht Archief