Sinterklaas even zoek

4 December 2014 / Redactie / Algemeen

De Pieten waren even in paniek want ze waren Sinterklaas kwijt terwijl die toch in het VVOG clubgebouw moest zijn.

Ja, dat was wel even schrikken, de kinderen van de VVOG familie zaten al te wachten maar waar we ook keken, geen Sinterklaas.

Gelukkig was er ook nog Slimpiet die wist dat Sinterklaas veel van voetbal hield en hem gelukkig op het pannaveldje vond waar Sinterklaas inmiddels de bal 85 keer had weten hoog te houden. Sinterklaas vond het wel jammer dat Slimpiet hem riep want hij was vlakbij zijn record van 124 keer. Maar goed, de kinderen kon hij toch ook niet laten wachten.

En die hadden er zin in en werden verrast met een mooie VVOG sjaal, koek en zoopie en natuurlijk moest er ook gezongen worden. Én waren er natuurlijk ook kado's. Priet,prat pret was er volop en naast Sinterklaas bleek dat ook de Pieten echte voetballiefhebbers waren. Ze konden haast niet wachten totdat Sinterklaas eindelijk het sein gaf dat er ook nog gevoetbald mocht worden. En dat maakte dat er een nieuw woord ontstond namelijk Sintervoetbalklaasfeest. En dat zal nog lang blijven hangen bij VVOG. Ja, kijk maar naar de foto's dan zul je echt zien.

 

Sinterklaas 2014

Het Sintervoetbalklaasfeest bij VVOG werd een ware happening met zang, koek en zoopie, kado's, een VVOG sjaal. Het is bijna te veel om op te noemen.

Lees bericht

Sponsoren kleden kantinepersoneel mooi aan

26-03-2024

met nieuwe polo's uiteraard voorzien van de sponsorlogo's. 

Lees bericht

Paaseieren zoeken op ons sportpark

24-03-2024

Tweede paasdag, maandag 1 april 2024, gaan we weer paaseieren zoeken op ons mooie sportpark.

Lees bericht

Zaterdag is Talha Gündogan pupil van de week!

21-03-2024

Zaterdag 23 maart is Talha pupil van de week bij de wedstrijd VVOG Harderwijk - SDV Barneveld.

Nieuwsoverzicht Archief