Doelpunt van het jaar voor Kevin van der Vlag

14 Januari 2015 / Redactie / Algemeen

De schitterende volley van Kevin van der Vlag tegen AZSV is door de ALV verkozen tot doelpunt van het jaar 2014.

Tot in den treure werden de 6 doelpunten tijdens de ALV herhaald om er toch voor te zorgen dat de aanwezigen een weloverwogen keuze gingen maken. Onder de deskundige leiding van Laurens de Kleine en onder toezicht van onze advokaat Alwin Teune verliep de strijd vol spanning maar uiteindelijk was er één overduidelijke winnaar zoals onderstaande foto ook getuigt.

De feestelijke uitreiking van de Doelpunt van het jaar bokaal 2014 zal plaatsvinden in onze kantine na afloop van de wedstrijd VVOG-Excelsior'31 op zaterdag 24 januari aanstaande.

Bij deze feliciteren wij Kevin van der Vlag met deze memorabele gebeurtenis waar hij altijg nog op zal kunnen bogen zelfs als hij ver in de 80 is. Doet overigens niets af aan de schoonheid van de andere doelpunten en daar kan maar één advies gelden. Tracteer ons in het nieuwe jaar nog op veel meer van deze beautys dan wordt de strijd voor 2015 nog spannender

 

 


Doelpunt van het Jaar - Final 6

Deze 6 doelpunten zijn geselecteerd voor het doelpunt van het jaar 2014. Het laatste woord is aan de ALV van aanstaande woensdag 14 januari.

Lees bericht

Hulp gevraagd bij Allinq Jeugdtoernooi op 24 augustus

28-03-2024

Op 24 augustus gaan we het Allinq jeugdtoernooi organiseren. Hierbij een oproep om een steentje bij te dragen aan dit toernooi.

Lees bericht

Sponsoren kleden kantinepersoneel mooi aan

26-03-2024

met nieuwe polo's uiteraard voorzien van de sponsorlogo's. 

Lees bericht

Paaseieren zoeken op ons sportpark

24-03-2024

Tweede paasdag, maandag 1 april 2024, gaan we weer paaseieren zoeken op ons mooie sportpark.

Nieuwsoverzicht Archief