Eddy de Boer VVOG Lid van Verdienste

19 Januari 2015 / Redactie / Algemeen

Je wordt niet zo maar Lid van Verdienste bij VVOG. Eddy de Boer werd het volkomen terecht voor zijn niet aflatende inzet voor VVOG.

Lid van Verdienste kun je worden als je je tenminste 15 jaar onderscheidend hebt ingezet voor VVOG met een grote mate van voorbeeldgedrag, loyaliteit en samenwerking.

Ik kende zijn vader Harmen de Boer goed en had daar een enorme waardering voor. Eerst samen met Jan van der Greyn als leiders van de A1 onder aanvoering van trainer Jan Verhaert (wat een bevlogen man was dat !) en later als leider van het 2e elftal. Rechtschapen, volkomen helder in wat hij wel en niet wilde maar tegelijkterijd ook met oog voor elke persoonlijke speler.

Van de week werd ik en passant door één van de voormalig spelers van het 2e elftal gepolst waarom het berichtje over Eddy nog niet op de site stond en toen werd mij te meer nog duidelijk dat Eddy dus volstrekt in de sporen van zijn vader opereerde. Ook uit de niet en wel gezegde woorden van die speler werd duidelijk dat Eddy (en met hem in hetzelfde kielzog Jan Heldoorn als supermaat) zich onvoorwaardelijk inzette voor die groep.

Ik ben Harmen de Boer (en trouwens ook Jan van de Greyn) nooit vergeten en nog altijd hebben zij een warme plek in mijn hart.

We kennen Eddy natuurlijk van VVOG 2 en dan heb ik het nog niets eens voor al zijn andere inspanningen voor VVOG; 1 en 1 is in het geval van Eddie zelfs meer dan 3.

Eddie en Jan zullen ook bij vele -nu inmiddels al wat oudere spelers- hetzelfde gevoel te weeg gebracht hebben als ik had met het duo Harmen en Jan, een warme plek in ieders hart. En dat is het grootste compliment dat je volgens mij als vrijwilliger bij VVOG kunt krijgen.

Eddy van harte !. Volkomen verdiend.

Lees bericht

Op 23 maart staat het Business Event 'Golf Meets Voetbal' op de agenda.

18-03-2024

Een mooie samenwerking tussen Soli Clean B.V.Dorhout Mees en VVOG Harderwijk.

Lees bericht

Word jij ballenjongen/-meisje bij een thuiswedstrijd van Ajax?

18-03-2024

We hebben een toffe kans voor jou! 

Lees bericht

Voor de leden van VVOG Harderwijk, met korting naar de wedstrijd Nederland - Schotland vrijdag 22 maart.

17-03-2024

Wat mooi, dankzij een lid van VVOG Harderwijk kun je met korting naar deze wedstrijd.

Nieuwsoverzicht Archief