De passie van Jan van Halst, Dries v.d.Berg en Henk Schaap

12 Februari 2015 / Redactie / Sponsors

Bijna 150 deelnemers hebben zich opgegeven voor de Grote Sponsoravond vanavond in de Hof van Hulshorst met de titel Praten over Passie.

Een prachtige avond voor alle VVOG Businessrelaties in de Hof van Hulshorst waarin we alles voer passie te weten komen.

De VVOG Businessclub houdt van originaliteit, bewandelen van niet gebaande paden. Zo ook dit keer weer. De Grote Sponsoravond voor alle VVOG Businessrelaties op 12 februari in De Hof van Hulshorst gaat over de diepste menselijke drijfveren waarom ze doen wat ze doen, passie voor.......

We wilden zaken ook combineren, zegt voorzitter Henk Hakvoort, en dat is de reden dat deze Grote Sponsoravond een bouwgerelateerd karakter heeft. Dat was ook één van de afspraken met hoofdsponsor CRH en dat doen we graag omdat heel veel bouwgerelateerde bedrijven VVOG Businessrelaties zijn. Daarom zal elke gast al direct bij binnenkomst verrast worden door de presentatie van bekende maar ook nog onbekende relaties.

En dan natuurlijk de smaakmakers van de avond. Wie kent niet Dries van den Berg  en weet niet van zijn passie voor de visserij, de paling maar ook de stad Harderwijk. Wie ook niet kent de bekende FOX-sport analist Jan van Halst en zijn passie voor het edele voetbalspel. En voor velen misschien nu nog een onbekende maar ik vertel u, een zeer gedreven man als het om zijn vakgebied, de bouw gaat. Maak kennis met Henk Schaap, commercieel directeur van onze hoofdsponosr CRH, een Bunschoter in hart en nieren met een Harderwijks randje.

De avond begint op 12 februari om half acht. Mochten er ondernemers en VVOG relaties die belangstelling hebben voor de avond dan kunnen zij zich opgeven bij Frances de Ligt (frances@broadcomm.nl) maar doe het snel want de belangstelling is groot.

Lees bericht

Op 23 maart staat het Business Event 'Golf Meets Voetbal' op de agenda.

18-03-2024

Een mooie samenwerking tussen Soli Clean B.V.Dorhout Mees en VVOG Harderwijk.

Lees bericht

Word jij ballenjongen/-meisje bij een thuiswedstrijd van Ajax?

18-03-2024

We hebben een toffe kans voor jou! 

Lees bericht

Voor de leden van VVOG Harderwijk, met korting naar de wedstrijd Nederland - Schotland vrijdag 22 maart.

17-03-2024

Wat mooi, dankzij een lid van VVOG Harderwijk kun je met korting naar deze wedstrijd.

Nieuwsoverzicht Archief